Status

Hej på er,

hoppas ni mår bra!

Nu är jag lite drygt 1 1/2 månad in på mitt spar-äventyr - so far so good!

Nu börjar det kännas av lite i shoppingsug-generna men jag klarar mig ändå bra tycker jag. Funkar fint med "straffsparet" som jag nämnt innan. Då tänker jag liksom både en och två och ibland tre gånger innan kortet dras.

Hur är statusen då?

Sparande : I februari så har jag faktiskt redan överskridit mitt sparmål med några hundringar vilket känns suveränt. Dock så har jag blivit lite "caught-up" i fenomenet aktier så jag har bollat in lite mer än tänkt på det (dock ändå bara småsummor) vilket jag borde ha lagt i buffertsparandet istället. Nåväl - får väll lägga om planen lite för mars och kompensera på bufferten och chilla på aktierna.

Lån : Här är den riktigt grymma biten. Kredit = avbetald. Y Ä Y H Ä Y. När lönen kommer nu i februari så dras resterande skuld på ett annat litet lån och det innebär att jag helt plötsligt från mars och framåt kommer ha 7000kr mer i månaden att röra mig med - för då har jag liksom inget att betala av på - Som bonus på det så kommer buffertsparandet skjuta i höjden.

I övrigt : Efter alla månadens betalningar och sparandet hittills så har jag runt 3000kr kvar att leva loppan på med lite drygt 1 1/2 vecka kvar till nästa löning. Målet är att bara behöva använda 1000kr av dem och på så sätt få in 2000 extra på bufferten. Om jag lyckas med det så kommer sparandet ligga på 5822 kr denna månaden (ca 2000 mer än tänkt :) )


Galet fint väder i Götet i helgen - det sätter bannemej guldkant på vardagen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments