En officiel kønsafsløring

Jeg har vist nævnt det flygtigt i en story på Instagram og så ved familie og venner det selvfølgelig. Men jeg har ikke fået delt helt "officielt", om det er en dreng eller en pige, der kommer ud til os til februar. Dagen inden 20-ugers scanningen lavede jeg en afstemning på Instagram og faktisk var det næsten helt 50/50, om mine følgere troede på en dreng eller en pige.

Sæt Petit by Sofie Schnoor - body her og bukser her

Selv har jeg hele tiden haft en fornemmelse af kønnet - præcis som jeg havde med Rosa, hvor vi jo ikke fik kønnet at vide på forhånd. Og denne gang havde jeg også ret. Det er nemlig en dreng, der gemmer sig inde i maven! Til februar bliver Rosa altså storesøster til en lillebror og det er virkelig svært at forestille sig. Der går langt mellem drengebørn i min familie og det er også længe siden, at der har været 2 små børn på én gang, så det hele bliver ret spændende. Jeg har sorteret alt Rosas aflagte tøj og taget det fra, der også kan anvendes af en dreng, solgt ud af resten og generelt forsøgt at gøre status over, hvad der skal anskaffes eller ordnes. Februar virker så uendelig langt væk, men samtidig vil jeg også gerne have alting i stand i ordentlig tid, så jeg bare kan nyde barslen og finde mig til rette i den nye rolle som mor til 2.

Det er jo efterhånden mest "almindeligt", at man får kønnet at vide på forhånd. Det oplevede jeg i hvert fald, da jeg ventede Rosa, hvor mange slet ikke havde tænkt på, at vi måske ikke ville have kønnet at vide. Personligt synes jeg faktisk, at det er en langt mere syret følelse at kende kønnet. Det er virkelig en underlig følelse at kunne sige "han" og "lillebror" allerede. Vi snakker en smule om navne og har måske også en favorit, men vi vil ikke låse os fast på noget, før vi har set ham. Måske føles navnet helt rigtigt, når han kommer ud og måske føles det helt forkert. Derfor diskuterer vi bare en masse muligheder og så må vi se, når vi når til februar 2020.

Synes godt om

Kommentarer

Dytbat
Dytbat,
Kæmpe tillykke med den lille nye dreng i jeres familie som i venter jer det gøre mig rigtig glad at se i får en dreng om det så var en dreng eller pige så længe det er rask så bliver man glad lige meget hvilket køn det er 😃nouw.com/dytbat
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229