nu e min man i panama på andra sidan jorden känns det som. jag vill att han ska vara här, och ändå ska han bara vara borta i en, två veckor. tänk sen när han e borta i typ två månader! jag kommer bli galen! men jag väntar på han. jag älskar han så sjukt jävla mycket! (8)i love you baaaaby, and if its quite alright i need you baby to hold these lonly nights.i love you baby, so trust in meee when i ssaaaay(8) så söt e du

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

nu sitter jag i min, ska bara upprepa MIN lägenhet. eller ja, björns me såklart:P men det e iaf min. jag har badrumssaker i badrumet och inte i mitt rum. jag har valt det som e i skafferiet. det enda e att jag e orolig när jag ska tvätta. ni som känner mig vet ju att hushållsarbete inte är min starka sida:P haha!

men jag har fått behålla mitt älskade jobb och har första tjing nu under hösten/julen. en liten löneförhöjning me så jag vet att jag klarar mig. så just nu känns allt jättebra. fortfraande lite skralt på kärleksfronten då:P haha! men det löser sig jämt.

lite roliga citat jag har hört det sista;

"jag må vara lite ung, men jag har det där lilla extra.....tonfisk mellan tänderna"

"men kan inte jag få sova i dig inatt. bara lite med ollonet liksom. snälla då. bara lite ju." han e så patetiks när han e full ja... han lär sig aldrig heler. hahaha!

Likes

Comments

du min vackra mö
jag bjuder dig kooorv med bröö

nu har min vitryss åkt hem och jag har sån sjuk jävla stressig tid framför mig nu... men snart e skolan slut, och jag ska joooobba!:D:D kanske i istanbul med nea:) sen utomlands. allt har ändå löst sig bra tror jag... det e ju mer på kärleksfronten som det inte riktigt e 100, men när e det det gentligen?

jag betedde mig som en tjej i helgen! läskigt.. men jag bad om ursäkt iaf:P jag har bakat iadg klockan sex på morgonen, och självklart misslyckades jag, men det syns iaf att de ä hembakta:P hhahaha! men nu ska jag ta och väcka mormin och se till att hon bokar tid hos en frisör till balen:)

pussar!

älskar min puff me!!! (L)

Likes

Comments

godagens!

nu va det änna ett tag sen jag skrev... allt känns bättre nu... jag gjore en genombrott i min "terapi" eller vad man skamkalla det. jag har tagit körkort!:D:D:Dj jeeeej! nu e det mindre än två veckor kvar innan jag och min lina kanin drar till teneriffa:D:D:D:D ska bli så sjukt jävla gött!

nu va den här lite uppdaterad iaf:P haha pussar

Likes

Comments

sån jävla bra dag igår. först glamourdiska jag hela kvällen. det bidde härlig dricks. sen kom min älskling till jobbet, hjälpte til och städa lite innanvi bytte om och förfesta. sen drog vi til niv och gick före hela kön:P pelle e bra han:P hahahaha! blev precis lagom full och hade så jävla kul. jävlit mycket fattigare tror jag. men det e det värt:P hahahaha!  och kvällen va grym och jag älskar min slampa! bäst på fest e vi:P hahahaha! och våan skål äger:P

Likes

Comments

nu e jag i trollywood och ska dansa röven av lisas pöjk:P igår va ja på lisebareg hela dan, helmysigt! puss puss på er!

Likes

Comments

jag har kanske förlorat min bäste vän. jag har iofs lina kvar, men hon känns långt borta. avlägsen e väl ordet för det egentligen. och daniel svek mig igen. pojkvänner kommer och går men vänner består. bull shit! ingen består. jag vill bara kunna vara nöjd nån jävla gång! varför ska allt alltid gå åt helvete! fast det spelar ju ingen roll det heller. allt kan vara toppen och ändå vaknar jag av att jag gråter. borde vara uttorkad snart. jag saknar daniel. den jag brukar prata med när jag e ledsen är anldningen att jag är ledsen. allt e bajs. jag vill inte mer.. ibland ångrar jag att jag inte gav upp de gånger jag har vart nära. jag e för feg. och jag vill faktikst leva. längst in. men nu känns det avlägset. men jag klarar mig alltid... jag lever och frodas. det går över. precis som allt annat. längtar bara tills jag går över. önskar jag var nån annan en stund. lite semester från mig själv. fattar att folk inte orkar med mig när inte ens jag gör det. men kan jag verkligen vara så värdelös och jobbig så at det inte finns NÅN som orkar med mig.... jag vill bara må bra. ska det vara så svårt?

Likes

Comments

den va i hennes trädgård på natten. jag frågade vad det va djur och detta blev beskrivningen: jag tror att de va en miniatyr av en fladdermus och korsning av pappalångben med en touch off en mygga

Likes

Comments

du e n riktig fittunge! jag vet inte hur jag ska göra...

Likes

Comments

nu ska jag nsart iväg till jobbet igen.. igår sög det! jag ville bara hem... men det känns som om det kommer bli bättre idag. jag saknar min bengt-erik. men det e ändå skönt att veta att det inte finns nåt jag kan göra. men jag klarar mig bra ändå. jag brukar älska att vara singel! men just nu skiter jag i vilket. får jag inte honom kan jag lika gärna skita i det. det kommer säkert ändras med tiden. mäniskan söker alltid efter kärlek. det är iaf bra att han inte har nattstad; då kan han ju inte läsa detta:P mohahaha! imån ska det bli utgång. fan va kul!! och så ska jag träffa skruten snart me!:D jeeej! men ändå.. saknar honom. mitt lilla pucko:P hahaha! han e roligare än han verkar. han vågar bara inte visa vem han är för ala andra. hoppas tjejen som får honom uppskattar honom. han e ett jävla kap! men nu ksa jag äta frukost.. (8)Everything Will Be Alright(8)

Likes

Comments