Tenkte å dele en del bilder for å vise dere blant annet noe fine minner jeg har hatt gjennom hele februar, skal prøve å gjøre dette i slutten av alle måneder. Håper dere liker innlegget.

Håper dere hadde en fin måned <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

 • 79 Lesere

Likes

Comments

Hei igjen alle sammen,

Nå er det en liten stund siden jeg har blogget og grunnen til det er ganske enkel. Helt fra starten av hadde jeg bare tenkt å legge ut innlegg av klær, sminke osv. men så bestemte jeg meg for å dele tankene mine med der. I bunn og grunn skulle jeg bare dele ting som var trist, sånn som når jeg ikke følte meg bra og dele det med dere, og da kommer grunnen for at jeg ikke har blogget på en stund inn. Jeg har rett og slett ikke følt meg nede, jeg har hatt det bra og brukt tiden min på å være med folk jeg er glad i. I går tenkte jeg på at det er litt trist at jeg ikke har blogget, noe som jeg aldri kommer til å gjøre er å fake noe her på bloggen. Alt jeg skriver her er det jeg synes om ting, selvfølgelig kan ting forandre seg etter tid og om det gjør så kommer jeg selvfølgelig til å oppdatere dere på det.

Men tingen er at jeg vil vise dere at tid er som en berg-og-dal-bane, ting går opp og ting går ned. Hittil har jeg bare delt med dere når jeg har truffet bunnen. Men jeg er jo ikke på bunnen hele tiden, det er dager der jeg har det bra og er glad. Så stikker bare innom nå og sier at det går bra med meg. Håper dere har en fin vinterferie videre, for de som har det nå <3

 • 217 Lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen,

I dag tenkte jeg og vise dere en lite ønskeliste, alt er sminkeprodukter. Håper dere liker innlegget, ha en fin helg videre <3

Laura Mercier - Loose Setting Powder

Giorgio Armani Beauty - Luminous Silk Foundation

Anastasia - Modern Renaissance Eyeshadow Palette

Bobbi Brown - Vitamin Enriched Face Base

Glamglow - Glowsetter Make Up Setting Spray

Anastasia - Brow Gel Clear

Too Faced - Concealer Born This Way

Too Faced - Foundation Born This Way

Benefit Cosmetics - Primer the POREfessional Pearl

Becca - Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Champagne Pop

 • 437 Lesere

Likes

Comments

Dagens lille gjerning, si til noen du bryr deg om at du er glad i dem. Håper dere koser dere selv om dere ikke har "den personen" å tilbringe dagen med, du er bra nok som du er og du trenger ikke noen for å vise deg det eller fortelle deg det. Vær fornøyd med deg selv uansett hvordan du ser ut eller hvem du er, alle fortjener å være lykkelig og føle hvordan det er å bli elsket. Man må klare å elske seg selv før man kan elske noen andre. Han en fin dag videre alle sammen. <3

Er ikke jeg som har laget quotesene, vanskelig og gi creds til noen siden jeg ikke vet hvem som har laget dem <3

 • 529 Lesere

Likes

Comments

Av og til blir ikke ting alltid som jeg vil. Jeg prøver alltid å måle meg opp mot andre, ikke for å være bedre enn dem , men for å være på nivå med dem. Dette er jo helt feil å tenke. Scroller ned på instagram og tenker at sånn vil jeg også se ut, hvorfor ser jeg ikke sånn ut, hva kan jeg gjøre for å se sånn ut osv. Dette er noe som jeg har begynt å tenke de siste årene, noe som jeg finner merkelig, eller så jeg sier. Selvtillit har aldri vært der for meg , når jeg sier til folk at jeg har null selvtillit så tror de færreste på meg. Mange tror at det er noe jeg har mye av men alt er fake, dette er den enkleste måten å forklare det på føler jeg. Selvtillit er noe jeg ser på som ironisk, om jeg sier noe bra om meg selv så mener jeg det aldri, og da mener jeg aldri. Jeg legger opp nesten alt jeg sier som ironisk og later som det er noe der selv om det ikke eksisterer. Dette kommer nok av at jeg il prøve å vise andre at jeg ikke bryr om noen sier ufine ting til meg, men jeg tar sånne ting veldig til meg. 

Etter å ha blitt plaget med kommentarer helt siden jeg var liten så har det gjort mye med meg. Jeg har aldri blitt ekstremt mye plaget så mye at jeg kan kalle det mobbing, men små frekke kommentarer her og der om at jeg skulle sett annerledes ut og at ting på meg er stygt. Det som har føltes verst ut er at disse kommentarene som oftes om fra folk jeg såg på som venner. Jeg legger selvsagt ikke all skyld på andre for jeg burde sagt fra mer om at jeg ikke likte det, men hvor enkelt er det? 

 • 600 Lesere

Likes

Comments

Håper alle får en riktig fin helg og kos dere masse <3

Genser fra H&M // Bukse fra Bikbok // Belte fra Nelly

 • 680 Lesere

Likes

Comments

​​

Dette er den 3 looken jeg har laget i anledning til ​Valentinsdag, tenker å gjøre en siste look som er minimal, håper dere liker denne <3

 • 735 Lesere

Likes

Comments

Her er de 2 første lookene, den ene er veldig kreativ mens den er enkel. Fokuserer på å bare skrive om øyenskyggen, men om dere vil vite hvilke andre produkter jeg bruker så gi meg beskjed.

Produktene jeg brukte for å lage den kreative øyenskygge looken der du kan se 4 prikker:

 • Smashbox Photo Finish Foundation Primer
 • Maybelline Fit Me Concealer 15
 • Maybelline Fit Me Matte And Poreless Powder 104
 • Mac Powder Bush Devil
 • Mac Eyeshadow Passonate
 • Nyx Vivid Brights Vivid Fire
 • Nyx White Liquid Liner
 • Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara
 • Eyelure 3 Dimensional No. 111

Starter med å ha på primer og bruker bare den samme som jeg bruker i hele ansiktet med en liten kost. Deretter har jeg på concealer med en beautyblender og setter den med et pudder. Så går jeg over til å bruke en blendingkost med en oransje/brun øyenskygge som jeg legger fint ut over hele øyelokket men fokusere fargen mest i creasen. Så dypper jeg kosten i en rosa øyenskygge og fokusere bare i creasen med fargen og passer på at det ikke er noen harde kanter, blender fargen fint ut. Etter jeg har gjort det går jeg inn med en rosa eyeliner og etterpå tar jeg en hvit eyeliner og finner går fra innerst i øyet til den møter den rosa eyelineren. så låg jeg på 4 hvite prikker som jeg tegnet med den hvite eyelineren. Putter til slutt på litt maskara og et par vipper.

Produktene til den enkle øyenskygge looken:

 • Smashbox Photo Finish Foundation Primer
 • Maybelline Fit Me Concealer 15
 • Maybelline Fit Me Matte And Poreless Powder 104
 • Mac Eyeshadow Passonate
 • HM Chameleon Eye Color Palette en burgunderrød glitter farge
 • Zoeva Offline Eyeshadow Palette en matt burgunderrød farge
 • Nyx White Liquid Liner
 • Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying Mascara
 • Eyelure 3 Dimensional No. 111

Her starter jeg akkurat det samme som på den andre har på primer, concealer og pudder likens. Så går jeg rett inn med en rosa øyenskygge og bruker en blendingkost. Fokusere fargen i creasen av øyelokket, legger en rødfarge med glitter på hele øyelokket og bleder ut kantene med en matt rød farge, sånn at det blir en fin overgang fra den røde til rosa fargen. Bruker en hvit eyeliner slik at den skiller seg godt ut fra det rødlige øyenskyggen. Har til slutt på maskara og et par vipper.

 • 783 Lesere

Likes

Comments

Dette er nesten den samme outfiten som jeg brukte da jeg spiste sushi for noen dager siden, men her har jeg en t-skjorte og ikke en genser. Du finner nederst i dette innlegget hvor alt er fra. Det er snart valentinsdag og i den anledningen tenkte jeg å lage noen sminkelooker og outfits som passer til den anledningen. Enten om du skal feire den med den du er glad i eller å ligge i senga og spise is hele dagen (noe jeg skal gjøre). Valentinsdag er en dag ikke alle er så glad i, kanskje spesielt de som ikke har kjæreste eller synes Valentinsdag er overrated, noe som det er. Jeg har da tenk å lage en lite liste med ting du kan gjøre, enten alene eller med venner, så gled dere til de neste innleggene fremover. Dette er noe jeg vil gjøre for å få fra at man ikke trenger noen for å være glad og at livet ikke er over om du ikke har noen spesielle i livet akkurat nå. Det kommer alltid til å være folk som kommer og går men du må leve med deg selv resten av livet så gjør det beste ut av ting og gjør ting du bare kan gjøre alene.

Jakke fra Svea / Bukse fra Bikbok / Belte fra Nelly / T-skjorte fra Bikbok / Sko fra Adidas

 • 841 Lesere

Likes

Comments

Genser fra nelly / Jakke fra Bikbok

I dag var jeg ute og spiste sushi med mamma, sushien var så utrolig god. Tenkte egentlig å litt bilder ute av outfiten, men det var så kaldt ute at det var rett og slett ikke mulig. Jeg lover å lage et lite innlegg av outfiten en annen dag når det er litt varmere ute, håper det går greit. Ønsker gjerne å vite hva dere ønsker å se på bloggen fremover f.eks. mote, sminke, mer hverdagslige ting, tanker, meninger osv. Nå er jeg på vei for å besøke en venninne av meg så ha en fin dag videre og husk du er bra nok akkurt som du er <3

 • 937 Lesere

Likes

Comments