Sorry för dålig uppdatering men jag har inte haft tid pågrund av skolan och att min dator strular men nu är det en ny vecka med nya möjligheter tyvärr så börjar jag måndagen med att vara sjuk:( tyvärr. Tror det har varit lite stressigt för mig på senaste tiden med skola och allt. Så jag och mina kompisar (Astrid ohhh Roxy) bestämde oss för att gå på bio tillsammans så dem kom hit från Liljeholmen och så åkte vi till Heron city för att kolla på bio. Det var jätte mysigt:) Ville bara uppdatera er lite:) puss och kram>3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hello! Gillar ni sommaren? För jag äälskar sommaren det är enligt mig den bästa årstiden! Och sommaren 2016 var den bästa! Vi åkte till San Diego och var där i två veckor där var det mer utforska och göra olika saker varje dag.Dem var verkligen jätte snälla min Faster, farbror och lilla kusin. Min faster gjorde verkligen allt för mig hon var sååå gullig så en dag så kom jag på att jag ville så gärna åka till Hollywood "walk of Fame" och "Hollywood sign" så vi satte oss i bilen och roadtripade till LA i cirka 1 tim. Och när vi kom dit så blev jag jätte för vånda för den där vägen var jääääte lång. Så vi gick inte hela vägen men vi gick hela vägen till Oskars mattan och sen satte vi oss i bilen igen och åkte till " The Hollywood sign"och där var vi inte så länge utan bara i typ 20 min för att ta bilder och sen så åkte vi till "Venice Beach" och det var också kul och där var det några jätte roliga killar som hade någon show som var sååå rolig och kollade lite på affärena. Sen ungefär en vecka efter så roadtripade vi till San Fransisco:) och det tog 6 timmar men var väldigt mysigt och där så skulle vi träffa mina kusin för FÖRSTA gången! och jag var såååå taggad och jag minnas den där kramen som vi sprang till varandra som att vi har träffats innan:))

​puss och kram :)

Likes

Comments

Som alltid så spenderade jag jullovet i mitt kära Italien och det var verkligen jätte skönt att bara få spendera tid med familjen<3 Vi var där i 3 veckor och första veckan så köpte vi julklappar och allt möjligt till julen. Som alltid så spenderade vi julafton hos min mormor med några från mammas släkt i Milano. I Italien så brukar man öppna julklapparna innan middagen så vi hade sovmorgon på julafton och jag gick med min morbror min kusin och hans flickvän till en resturang/caffé och lunchade. Det här är verkligen som en tradition till typ alla som bor nära Corso Buenos Aires det är att gå till en park som är verkligen JÄTTE myyysig! Den parken har små tält för lite yngre barn där dem kan prata med tomten, hehe och så finns det karuseller helt enkelt aaaallt möjligt. Efter våran mysiga förmiddag i parken så hade vi middag hemma hos min älskade mormor<33 Och det BÄÄSTAAA jag vet är italiensk MAAAT så tänk er med italienskt tre rätters middag!!!! som ni kanske förstår så fick vi MAAATKOMAA DELUX!!! Sen på juldagen så skippade jag frukost för jag åkte med min morbror och hans flickväns familj och åt en annan tre rätters middag!! så där kom MATKOMAN igen men som ni kanske förstår så bestod resan av tre punkter

1. shopping!

2. MAAAT!

3. famiilj<3

Sen måste jag vara ärlig jag har alltid gillat nyår mer än jul men i år delar dem etta:) Så här är det vi har två restauranger i Milano i år firade jag nyår i våran andra restaurang vilket var sååå ROLIGT! vi hade DJ, räknade ner till 12 slaget och dansade hela natten tills typ 03:00 men det var sååå lyckat att jag typ bara vill uppleva det igen och igen men en sak kan jag lova vi ska göra om det nästa år igen! <33 PS om ni ska till Milano så MÅSTE ni fika på ett caffé som heter "bar olimpico" och ligger i Corso Buenos Aires.

Här kommer några bilder

PUSS och kram<3

korta jag hahaha!

korta jag igen!

Likes

Comments

Så jag ska då alltså börja blogga:) det är en sak jag har haft i bak tanke länge och nu ska jag börja med det ÄNTLIGEN, hehe! Men nu ligger jag i sängen och är sjuk:( Men jag har pluggat väldigt mycket dem här dagarna. Så jag började morgonen med att jag hade jätte ont i huvudet, magen och i halsen plus på det så hade jag feber också:( Så jag kunde helt enkelt inte gå till skolan så jag fortsatte att sova tills typ kl 10:30. Och en sak jag verkligen gör alla gånger jag är sjuk är at äta frukost och sen sova typ i 3 h, så jag gjorde det:) Sen så pluggade jag lite allt möjligt. och sist så hade jag och mamma lite mys:))

Likes

Comments

Presentation picture
sassahaile