Vissa bloggare borde verkligen skämmas!!!


Vissa bloggare borde faktiskt skämmas!!!!

Ge inte andra bloggare svar på tal! Idag igen är det bloggare som skriver elaka saker/ pikar om mig och vill jag ska svara för att skapa bloggbråk, men jag har lovat mig själv att inte göra det. Över huvudtaget! För jag tror vet att det är det dom vill. Så ifall ni undrar varför jag inte svarar på vad andra skriver om mig, detta är varför. Jag tjänar ingenting på det, tvärt om. Det tar energi och jag har annat att tänka på 🙂 Nu kanske detta blir något slags ”svar på tal” men då får det bli det sista.

Okej detta kanske kommer bli jättesvårt men jag ska verkligen försöka.. Varför jag skriver ut detta är också för att det ska vara som en påminnelse till mig själv, för tyvärr kommer detta kommer nog aldrig att sluta.. Spelar ingen roll att vi är ”vuxna” nu, denna bloggvärld är så sjuk pressad hela tiden. Alla är varandras konkurrenter och såfort det går bättre för någon blir någon avundsjuk och försöker dra ner den personen. Men som ni säkert vet funkar det inte att dra ner någon annan för att komma högre upp själv, snarare tvärt om. Right?!


  • Nära Rödeby

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
sånt är så tråkigt vi borde sprida kärlek istället ❤
nouw.com/sarahlinnsliv
Veronika ,
Är man nöjd med den man är behöver man inte bete sej illa mot andra. Du är fin som du är och låt inte dom få dej ur balans! ❤❤
www.veronikabengtsson.se
Pelle åkerlöf,
Trist jag tar aldrig åt mig av kritik folk säger på nätet. Men bra att inte ge haters någon tanke. Skulle alla sluta ge haters något bränsle skulle fenomenet försvinna.
www.nouw.com/djps