Luften är kall idag, orden känns konstiga, känslan förstår jag mig inte på. Jag vet inte om det beror på att kylan omfamnade hela min kropp, den har nämligen en förmåga att göra det. Och jag vet inte hur jag ska kontrollera det. Ibland vill jag bara skrika, ibland vill jag bara vara tyst. Jag vet inte hur jag ska formulera orden som jag vill säga till dig, det är ganska stora ord, de är viktiga ord, och dom kan också vara skrämmande. Det finns ingen som kan förstå känslan att känna sig misslyckad,rädd, maktlös, kär, lycklig, det finns ingen som kan sätta orden på den känslan. Men känslan är en konstig blandning. 

Jag vill kunna styra mina känslor, jag vill kunna styra mitt leende, mina tårar, min känsla till allt som händer. Men en känsla kan man inte styra, precis som kärleken, man kan inte styra vem det är som fångar ditt hjärta, visst man kan bestämma sig att inte visa dom, men också att visa dom. Men hur ska man göra då ? Ska man ge allt på samma gång, ska man ta lite i taget, tänk om man skrämmer iväg personen. Men sen tvärtom då, om man själv får veta att någon har känslor för en själv, ska man omfamna den direkt, ska man puscha bort den och sedan ta hand om den. Det är en märklig fråga, en fråga jag inte vet hur man ska förklara det. Att känna lycka, är något vi alla strävar efter i livet, och det är självklart vigör det, men vi alla kanske inte är lyckliga hela tiden. Vi möter så mycket saker på väg i livet, och jag har mött en del saker i mitt liv, och det är ändå bara en väg på 20 år. Och jag vet att det är inte slut än, Men tänk dig tanken att få dela det med någon, att inte stå ensam i olika val, inte vara ensam i gråten, eller lyckan. Att dela alla dess känslor som kommer uppstå på vägen vi kommer vandra. 

Det sägs att man måste pussa många grodor innan man träffar sin prins, men vadå prins?. Jag menar inte att man inte ska tro på det, för jag vill tro på det. Att det finns någon som är den rätta, någon som kan stå ut med alla mina galna saker, min konstiga humor, men också kunna dela det som hänt, och det som kommer hända. Men man kanske inte ska för höga förhoppningar om att det finns någon som man passar 100% till. För att passa tillsammans 100% existerar inte. Det finns inte på denna jord. Men det kan finnas någon som kan vara den rätta för dig, som kan förstå vad du gått igenom, som ger dig de du aldrig fick uppleva tidigare. Det kan vara din prins. 

Jag vet vadjag vill uppleva i kärleken, jag vill känna den där passionen mellan personerna, jag vill känna att jag duger precis som jag är, att jag inte behöver ändra på något. Jag ser ut såhär, jag har inte modell kroppen, jag har inte dom stora brösten, jag har inte dom fina ögonen, men jag är ändå den jag är. Och att bli accepterad för det är det finaste man kan ge till en annan person. Att det finns ett förtroende för varandra, att man behöver inte umgås hela tiden, men man vet ändå att man kan lita på varandra. Att kärleken växer för varann, att det inte stannar. Och för att kärleken ska växa måste man visa den, man måste hitta på saker. Det behöver inte vara att ge varandra presenter hela tiden. Det kan vara en biokväll,middag hemma hos varandra, som man själv har lagat. Överaska sin partner med en filmkväll med tända ljus, lite gott att äta och dricka. Överaksa varandra med fina brev, sms. Låta varandra vakna till ett fint sms, kan vara det gulligaste som finns, något som kan få alla tjejer att bli lite mer kär. Men kärlek ska vara något fint, något man mår bra av, och att man känner att det här vill jag, och när man vet vad man vill, och man är säker på sina känslor, säg dom tre magiska orden. Inget farligt kan hända med det, det kan vara isbrytaren som får kärleken att bli ännu starkare. För mig så är det viktigt att visa, prata, lyssna. 

Jag tror på kärlek, jag tror på lycka, jag tror på glädje. Och det måste ni också tro på. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns så mycket man vill göra här i livet, det finns så mycket man kan ge.

Vi alla har en bakgrund, vi alla har en historia, men det är inte alla som vet vad som faktiskt gömmer sig i ryggsäcken som man varje dag bär. Vi har olika masker vi sätter på oss, det där leendet vi går runt med kanske inte alltid är det äkta leendet. Inom sig kanske man bär på en sorg som man egentligen inte vill visa för någon annan än sig själv. 

I mörkret är det ingen som kan se dina tårar, det är ingen som kan se det du känner. Mörkret är en läskig plats, det är en plats som skrämmer mig fruktansvärt, och jag vet inte varför. Det kanske beror på att jag har ingen kontroll, jag vet inte vad som händer runt omkring mig, och jag ser inte vad som händer. Men mörkret kan också vara den plats där du kan visa dina känslor, släppa allting som du byggt upp under dagen. Men för alla är det olika, men för mig är det en blandad känsla.  

Jag tror att om vi får möjlighten att kunna skrika ut vad vi känner, vad vi gått igenom, vad vi sett, vad vi hört så kommer vi ändå aldrig göra det. JAg kommer inte göra det, jag vågar inte blotta hela mitt hjärta för någon, för den personen kommer veta för mycket om mig, och jagvill inte bli lämnad. Jag vill inte att folk ska döma mig efter vad som hänt i mitt förlutna, eller dom val jag gjort. Jag gjorde dom för jag trodde att det var det rätta och bästa för mig. Tiden var inte lätt, men jag tog mig igenom det, och det är ett bevis på att styrkan finns där när den väll behövs, och man ger inte upp så lätt. Även fast det kan var a jobbigt, så finns det en ljusklimp som kommer leda oss på rätt väg, ge oss den rätta känslan. Jag kanske är på den vägen, jag tror jag är på den vägen, för jag känner att den glädjen just du ger mig, får mg att glömma det dåliga, i just den stunden då du kramar mig så försvinner resten av världen, och allt som existerar är du. Och jag tror det är den vägen jag vill fortsätta på, och det är den vägen jag  vill ska visa mig till den plats där jag ska vara. Och jag hoppas den platsen är hos dig. 

Likes

Comments

Vad händer när vänskapen går över till kärlek? 

Kanske sker de helt oväntat, men är det verkligen bra att bi kär i en kompis? Ja det tycker jag, eftersom man lärt känna personen under en lång tid. Man vet hur personen fungerar och på så sätt känner man sig tryggare i sällskapet. Problemet kan vara får föreställning om hur förälskelsen ska gå till, att någon ska komma på en vit häst och ta en med storm och att det helt plötsligt ska hända liksom, en passion vi aldrig tidigare upplevt. Men förälskelsen kan uppstå när vi känner oss trygga med varandra, där vi våga ta steget att släppa taget och låta en annan person komma dig närmare ditt hjärta. Att våga släppa in någon på djupet kan va läskigt, men ibland kan det hjälpa en att ta just det där steget som behövs för att komma ut från kompis bubblan, känna den där passionen som finns, men som gömmer sig bakom vänskapen. 

Jag kan berätta att jag kan bli rädd ibland, jag kan känna mig osäker på vad som händer, men ibland måste man inse att det kanske inte bara är vänskap mellan två personer, kärleken kan finnas där, passionen, längtan kan finns bakom allt som har med vänskapen att göra. Jag vet inte, jag kanske är helt ute och cyklar,  men alla förtjänar att få uppleva riktig kärlek, riktig passion, riktig längtan efter någon, att känna att man knappt kan vänta tills man ska ses igen.

Kärleken kan vara fin, den kan vara hur mysig som helst, jag vet inte, jag har inte kommit så långt i mitt liv att jag upplevt det rätta. Men vem vet det kanske kommer. Men man ska inte vara rädd för att ta emot det när den kommer, öppna dina armar, omfamna den med den värmen du har, känn den, lyssna på den, känn glädjen som den har att ge. Jag tror det är fantastiskt, och jag längtar till den dagen då jag blir överaskad av dom tre magiska orden. Likes

Comments

Ikväll är en sådan kväll då mitt misstag hann ifatt mig. Eller jag vet inte om det är ett misstag, men det är ett val jag gjorde för några månader sedan, ett val jag fick göra själv. Ett val jag inte trodde skulle påverka mig så hårt som det faktiskt gjort. Det blev lättare med tiden, men minnen från smärtan, och den tiden jag gick igenom kommer ibland tillbaka. Och det som gör ont ikväll är att jag inte kan gråta över det jag gjorde, det känns som att det jag gjorde nästan är bortglömt, fast det är det inte det. 

Du stack, du lämnade mig i valet som jag skulle göra. De var inte din kropp, det var inte dig det hände, utan min kropp, mig. Men jag fick ingen hjälp av dig. Jag vill aldrig önska någon den smärtan, men du förtjänar varje bit av det. 

Det sägs att misstag ska göra än lörorikare, jo tack, jag lärde mig mycket under den tiden, och det är att aldrig lita på några svin. Det har påverkat mig på så konstiga sätt, jag vågar inte tro längre, jag vågar inte känna. Ibörjan var det en dröm, nu är det en mardröm, en mardröm som inte var planerad i min framtid. 

Likes

Comments

I lördags blev jag 20 år, tiden har gått jätte fort. Kommer liksom ihåg första stegen jag tog, när jag började prata, när jag börja förstå vad världen kunde ge mig. 

Min dag var iallafall jätte bra, dagen börja med god frukost och paket. Sen kom söta Albin förbi. :) Sen kom min morbror förbli och gav mig paket och blommor, och så blev det tårta. SEn på kvällen så spendera jag kvällen med underbara vänner, som medverkade till en mycket bra födelsedag! Jag kaninte vara mer än nöjd med den dagen. 

Likes

Comments

Att älska livet som det är, Att aldrig vara på less på livet, för vi vet inte vart livet har att ge oss, eller vart det kommer ta oss någonstans. Vårat liv är som en bok, vi kan inte ändra på dom sidorna som redan är skrivna, men vi kan börja på ett tomt blad där ingenting har sagts, ingenting har gjort, och inget har hörts. Allting är nytt, och en ny början.

Jag kommer börja på ett nytt kapitel i min bok, och jag vet att den kommer bli bra, jag vet att den kommer fyllas med glädje, lycka, hopp och kanske kärlek. Men för mig är inte glädje bara en känsla, utan det är att få se någon annans glädje, kunna känna den glädjen för den personen. Men också kunna dela glädjen med någon. Att hitta någon som man kan skratta med, vara glad med, bli glad av. Det är viktigt för mig. Klart man inte kan känna glädje hela tiden, finns stunder då mörkret kan omfamna en, men i dom tillfällen så gäller det att hitta just det där speciella skrattet som kan få en att se ljuset i tunneln, och jag har hittat mitt ljus i tunneln, mitt skratt, min glädje och den finns hos dig, du drar fram den sidan av mig, den skrattiga Sassa, den glada Sassa, den Sassa som jag alltid vara. 

Samma gäller Kärleken, vi alla vill ha kärleken, det är något som ska vara mjukt, vackert, mysigt. Men så är det inte alltid heller, man kommer stötta på människor som inte vill samma ska som du. Men för mig så ska kärlek vara något man vill dela med varandra, någon som är ens bästa vän, en person man kan prata med om allting, man kan skoja med varandra, men samtidigt ha den där närkontakten som vi människor faktiskt behöver. Men vad är riktig kärlek? Det vet jag inte, jag kan inte svara på det, för jag har aldrig upplevt det till de fullo, men vem vet kärleken kanske bara är runt hörnet. Om den är de, så kommer jag att omfamna den, ta hand om den, och dela den med dig. 

Vi alla kan känna glädje, men när jag känner glädje så är det när jag ser dig le, när jag hör dom mjuka orden från din mun, när jag ser dina läppar le, när du får mg att skratta, och må bra. Det är glädje för mig, och det gäller att hålla fast vid det som får en att må bra, och det gäller att bevara den på allra bästa sätt. Och det är precis det jag kommer göra, jag kommer bevara och ta hand om den glädjen du ger mig, för den är värdefull. 


Likes

Comments

Jag vet hur jag ska känna,eller hur jag borde känna. Men jag vet att jag känner något. Jag önskar kanske att tiden var annorlunda, jag önskar kanske att jag var annorlunda. Men tiden är nu, och tiden vill jag stanna ibland, eller kanske inte stanna, men den kan sakta ner lite. Jag vill hinna ta in allt, känna allt, få höra allt. Men tiden springer iväg,och det ända jag vill är att få se dina fina ögon varje dag le.

Likes

Comments

Det finns så mycket jag vill ge, det finns så mycket jag faktiskt kan ge. Men jag är rädd för att ge för mycket ellee för lite. I stundens hetta så vill jag kunna känna att allt är som det ska, inte på låtsas, inte oärligt. jag vill bara känna att det här, det kommer vara det finaste jag fått i livet. Den känslan går inte att beskriva, för jag har inte fått den.


Likes

Comments

Sommaren är nu slut, det har varit en bra sommar, en sommar med massa värme, sol och bad. Men det är inte bara därför den varit bra, den har också läkt väldigt mycket av det som blivit förstört. Det gör inte lika ont längre, och jag blir inte lika ledsen av att tänka på det. Visst det kommer alltid vara en del av min historia, men det är lättare att bära med sig det. Denna sommar kommer jag alltid minnas, jag vet egentligen inte varför, men det är något med den som kommer göra att Sommaren 2014 kommer alltid finnas i minnet. 

Nu är hösten på väg, och jag vet att den inte kommer bli lätt, det är mycket som kommer hända denna höst, men jag vet att när allt över så kommer allting bli bra. Nu väntas kyla, regn, men också vinter, som kommer med snö. Även fast ag hatar kylan, och fryser redan nu, så ska det bli lite mysigt med hösten och vintern, det blir mörkare, man myser framför en film, kan tända ljus. Det blir mysigare, och det är nog det jag ser fram emot. Jag vet att i slutet så kommer de bli bra, lyckliga stunder kommer komma, det gälleratt bara ta sig igneom stormen. Och det kommer jag. 

Likes

Comments

Förr så hatade jag regnet, förr så var regnet något som gjorde mig ledsen. Det fanns inge positivt med det. Men idag regnar det,och det regnar mycket, och jag är inte ledsen för de. Regnet har en betydelse för mig idag, regnet hjälpte mig. Det var en kväll, en kväll då de regna, och jag var utomhus, jag stod och kände hur regn dropparna föll på min kropp, men det gjorde ingenting, för jag hade dina armar runt omkring mig, jag kände dina andetag, och för en stund så kände jag inte längre vatten dropparna som föll. Från den dagen, den stunden så är regnet inte något negativit, för den förde mig närmre dig. Så idag när det regnar, så önskar jag att jag stod på samma plats,och med samma känsla. Och tanken, drn gör mig glad.

Likes

Comments