Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Polo - H&M / coat - zara / jeans - amisu / bag - Marc jacobs / scarf - burberry / watch - Michael Kors

Hallå tjejer och killar. Idag mår jag som jag förtjänar efter hård kväll. Idag längtar jag efter sommaren extra mycket för övrigt ! Nu ska jag fortsätta vila! Puss!

Likes

Comments

Har sedan länge kiiiikat på Stella McCartneys väskor samt plånböcker. Speciellt plånböcker då jag inte haft någon under en period. Men varje gång jag funderat investera i en så har annat kommit emellan som jag behövt prioritera. Så jag har knallat runt utan en plånbok i 1,5 år då jag slet ut min gamla Marc Jacobs plånka. Så istället har kontanterna legat runt i fickorna och väskan.
Men så kom då dagen jag väntat på och jag tog tag i saken och gick in på NK och köpte mig min efterlängtade plånbok.

Plånboken är i ett skrynkligt svart läder liknande material då Stella McCartney är veganskt och med silver detaljer. Den gör sig inte rättvis på bild !!!! Men den är så snygg...

Likes

Comments

Smoothie:

1
🥑 Avocado

1
🍊 Apelsin

1
🍋 Citron

En näve spenat

Godmorgon ladies & gentlemen ! Sitter med datorn i vardagsrummet och kollar på Jersey Shore ... Var det bara jag som i princip var besatt av det programmet ?! JWOW och Snooki :D
Min smoothie inväntar att bli uppslukad här på bordet ! Har redan smakat lite på den och den var faktiskt inte så hemsk men den är framförallt hälsosam !
Tänkte fixa grönt te att kunna dricka idag, skall iväg på ett ärende nu under eftermiddagen sen slänga iväg några inlägg på bloggen under dagen samt planera lite kommande inlägg.
Var uppe lite för sent inatt och nu har jag vart uppe sen tidigt imorse och spelat Xbox, men vad gör det om hundra år? Jag känner ändå relativt pigg ! Hörs snart.

Likes

Comments

Instagram@miss17miss