Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar dej hjärtat <3 du gör mig hur lycklig som helst. Är så tacksam över att jag får ha dej som pojkvän <3 när vi inte varit med varandra på några dagar och när vi väl träffas det känns som jag fortfarande är nykär i dej älskling <3 det finns ingen som är som dej och det gillar jag <3 du är helt klart det bästa som har hänt mig hjärtat <3 du är mitt allt du är mitt liv och jag älskar dej till månen och tillbaka igen <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jaha då är snart sommarlovet slut och det blir att gå tillbaka till skolan igen. andra ring nu då tagga eller något sånt :) 

men det ska bli skönt att träffa alla i klassen igen. 

men mitt sommarlov har varit toppen, jag har varit vid havet med hjärtat mitt. varit i malmö, ystad, eslöv, ja jag har gjort mycket i sommar. har varit med syrran love och per <3 

har varit med pappa med familj mycket trevligt :) 

har varit med nelly och tommy och alex och badat mycket trevligt :) 

Likes

Comments

hej alla
det var ett tag sen sist jag skrev här... har gått ut första ring igen och nu har man sommarlov så skönt. till hösten blir det andra ring med världens bästa klass. har mest tagit det lugnt dessa veckorna som det har varit sommarlov. i fredag lyssnade jag på Sméns baglomma med peter, Nelly och tommy och sen kom daniel och lyssnade med oss. mycket trevligt :) igår lyssnade jag på linus svenning :D och jag var på barnens salonger med syrran och barnen. sen gick jag på stan med pappa, carola, linus ,charlie, zigge och iris och vi stannde och kollade på mojje mycket trevligt :) träffade emma och lucas från klassen :) sen gick jag på tivolit med min kusin och såklart min moster mona. ja jag träffade sofia och manne vid karusellerna :) lite senare träffade jag ellinor och natalie :) för ju inte glömma att jag träffade nicolina också :) och jag har haft vattenkrig med alex mycket skönt. även varit vid havet idag :) fått besök av nelly och tommy idag:)

ha det gott alla
  • 144 Readers

Likes

Comments

Mitt liv förändrades när jag träffade Alexander min pojkvän. Innan jag träffade han så var mitt liv kaos och jobbigt för mig. Ville inte något tyckte mest det var jobbigt alltihopa. Men sen när jag började på gymnasiet på söderport på IM. Det var då jag träffade Alexander och det kändes som om det fanns något mellan oss och det kändes bra. Vi träffades några gånger först och i skolan såklart. Den 24/11 2011 blev det vi. Visst vi bråkar ibland men det tillhör. Men han har alltid funnits där för mig sen första dagen. Hade det inte varit för honom så hade jag inte varit där jag är i dag. Han har ställt upp för mig varje sekund och varje minut. Han fanns där för mig när jag hade det som svårast i mitt liv. Han och hans familj stöttade verkligen mig under en lång period i mitt liv som var kaos bokstavligen talat. Att inte känns sig hemma är inte kul.Jag har haft det jobbigt ända sens jag var liten och det sitter i mig än idag. Redan på dagis tyckte vissa att jag skulle gå på särdagis/skola så det har varit en jobbig period. Att bli missförståd är något jag har blivit hela livet sen första dagen i skolan. Att andra man gick med tyckte man var konstig och annorlunda.Det är inte många som vet detta om mig men jag har mått dåligt under en väldigt lång period. Men tack vare min pojkvän så är jag på väg till rätt sida och upp i toppen igen. Men jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde för några år sedan. Så det jag vill komma fram till är hade jag inte träffat alexander så hade jag varit kvar i samma stadie jag var innan och jag kanske inte hade stått där jag är idag. 

Likes

Comments

gårdagen var toppen fram tills på kvällen. hade nyss duschat och så ringer det på min dörr blev fan rädd. men jsg klädde på mig och rullade upp sen ringde det på dörren igen det vissade sig att det bränn i grannens lägenhet så vi fick inte vara kvar i lägenheten ens. var nog ute minst en timme och det var kallt. skola idag och idag har jag utvecklingssamtal vid tre.

  • 226 Readers

Likes

Comments

snart är lovet slut och skolan börjar igen. snart iväg på kalas sen får jag se vad som händer sen idag och imorgon vet jag att jag ska tvätta sen får jag se vad som händer.

Likes

CommentsLikes

Comments


 hej alla fina 

ni kanske undrar varför jag har veckorna 6 och 7 som rubrik denna gången... 

ju det är såhär att jag har haft APL dessa två veckorna denna gången var det med fritid att göra.  jag gillar bättre att vara vid småbarn på förskola men jag gav detta en chans och dessa två veckor har faktiskt över min förväntan funkat jätte bra 😊 har varit på sånnaskolan i Åhus och på fritidsgården i Åhus såklart. tänkte först att detta inte skulle funka alls att jag skulle vara borta mer än vad jag var. så jag är stolt över mig själv. 

jag tar lov nu i en vecka ska bli så skönt 😊 ❤ 

har firat alla hjärtans dag med älsklingen ❤


har varit på  barndop för min lillasyster Iris. har varit hos pappa och carola och hälsat på nu i veckan. så jag har träffat mina småsyskon. hade så mysigt den dagen. Tack för jag fick komma pappa och Carola. ❤såklart har jag varit och hälsat på min syrra också 😊


har klippt mig 

Likes

Comments

är i skolan
känner mig trött ville inte iväg idag men vet att jag ska hämta love idag och va där idag. mosters lilla prins som börjar bli stor.

händer mycket denna veckan
omprov idag och imorgon ungdomsmottagningen och på onsdag blir det läkaren igen med min mage som fackar sig som in i.
är tacksam att just du/ni finns i mitt liv det betyder jätte mycket.

nu blir det att kämpa med skolan så jag fixar det någon gång.
jag ska inte ge upp jag ska inte det.

Likes

Comments