Viktoriaainen kaulus ja leopardiset kävelykengät

Trench coat - Burberry I Dungarees - Jack Wills I Blouse - Sézane I Earrings - Madewell I Handbag - Louis Vuitton I Shoes - Office

Tänään esittelyssä on mun toinen asuni Lontoosta, josta sain asukuvat napsittua. Tästä asusta tykkäsin aivan huimasti ja tämä on mielestäni malliesimerkki siitä, mihin suuntaan olen tyylini kanssa menossa. Asu on siisti ja klassinen, mutta kuitenkin rento, mukava sekä hauska. Pyrin nykyään ostamaan vaatekaappiini lähinnä harkittuja vaatteeita, jotka koen olevan monikäyttöisiä ja sopivan mahdollisimman monen jo vaatekaapistani löytyvän vaatteen kanssa. Tämä paita oli kyllä täydellinen löytö kaappiini. Se näyttää nimittäin huippunätiltä sellaisenaan hameiden ja haalareiden kanssa, mutta kuten jo aiemmassa postauksessani totesin, niin se on talvella varmasti myös kaunis pilkistäessään villapaidan alta. Olen aina ihastellut tällaisia korkeita niin sanottuja viktoriaanisia kauluksia ja viime vuosina aivan erityisesti. Olen kyllä muutenkin erityisen ihastunut myös tähän Sézane-merkkiin ja heidän putiikissa täytynee pistäytyä myös nyt tulevalla Lontoon reissulla. Ensi reissulla olen kyllä liikkeellä pelkin käsimatkatavaroin, joten se tulee vähän rajoittamaan shoppailuja! Sézanella on nimittäin myös aivan ihania kenkiä, mutta ne vaan vievät niin paljon tilaa, ettei taida käsimatkatavaroihin mahtua..

Onneksi edellisellä reissulla oli matkalaukku matkassa, sillä tulin löytäneeksi reissulta kahdetkin kengät! Toiset näkyivät mun edellisessä Lontoon ostokset -postauksessa, mutta nämä popot olin unohtanut töihin, enkä niistä kuvaa siihen hätään saanut. Mutta eikö olekin mageet? Olen aika tykästynyt leopardiin, mutta tapani mukaan vierastan näitä kaikista isoimpia trendejä. Olen vähän empinyt, haluanko pukeutua siihen kaikkien muiden käyttäessä sitä. Lisäksi en ole löytänyt kauheasti itselleni mielekkäitä tuotteita tässä printissä, vaikka kuviona siitä pidänkin. Olen tainnut pariinkin otteeseen blogissani puhua leopardikuvioisista kävelykengistä, joidenka paria ei koskaan myymälässä löytynyt. Siitä lähtien olen nimenomaan metsästänyt kenkiä tässä kuviossa. Nähdessäni nämä kengät Office-liikkeen ikkunassa, oli minun pakko pistäytyä sisään. Nämä ovat täydelliset! Paksut pohjat pitävät jalat eristävät hyvin ja ovat mukavat kävellä. Nämä eivät ole hiertäneet kertaakaan lainkaan, joten parempaa en voisi toivoa!

Tiedättekö sen tunteen, kun elämässä on tosi paljon kiirettä ja se vähän stressaa, vaikka kyseessä olisikin vaan kivaa kiirettä? Just nyt mulla on suunnitelmissa töitä, neljä päivää Lontoossa alkaen sunnuntaista, I Love Me -messut, töitä, kaverin tuparit, töitä, Kirjamessut ja sitten pitäisi ehtiä myös käymään Tampereella jossain välissä. Tähän sitten vielä blogipostaukset, huoneen siivoaminen, sesonginvaihdos, uuden kuntosalin löytäminen ja sitten ensi kuussa taas kaksi matkaa. Ainiin ja kampaajallekin pitäisi ehtiä. Mun otsatukka on niin kivan pituinen näissä kuvissa, mutta nyt se on jo vähän liian silmillä. Vaikka ehkä huoneen siivoamista lukuunottamatta kyseessä onkin kivoja juttuja, niin silti vähän stressaa, että miten ehdin kaikkialle ja kaiken tekemään. Ei ihme, että se huone on jäänyt vähän taka-alalle... Ystäviäkään en ole nähnyt sitten edellisen Lontoon reissun, kun näin Sonjaa. Siitäkin tulee jo kuusi viikkoa. No mutta, välillä tämä elämä on tällaista! Siispä jos blogipostauksia jää välistä (kuten on jo jäänyt), niin ehkä ymmärrätte yskän.

Onneksi mulla oli ihanan rentoutunut sunnuntai takana ja sen tähden tämäkin postaus päivän myöhästyi. En tahtonut stressata tästä, joten päätin näpytellä postauksen valmiiksi nyt maanantaina ennen työpäivää. Eilen nautin perheeni seurasta, leivoin kakkua ja katsoin vähän Melukylän lapsia (jaksoja oli YLE Areenassa, joten ne oli vaan pakko laittaa taustalle leipoessa!) sekä Neiti Marplea. Huomenna onkin toinen vapaapäivä ja mun viimeinen ennen seuraavaa Lontoon reissua. Yritänkin saada mahdollisimman paljon aikaiseksi, jotta teillä olisi luettavaaa mun matkan aikana!

Tuleeko teille muille kiireen aiheuttamaa stressiä, vaikka olisikin vain kivoista menoista kyse?

Ps. Mun instagramissa (@sara.oona) voitte osallistua arvontaan, jossa voi voittaa liput I Love Me - tai kirjamessuille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihania kuvia susta Sarppa <3 Ja noi kengät on supersöpöt!! Musta tuntuu kans et elämä on ollut muutaman viikon pelkkää työtä vaan ja tälläkin viikolla kertyy 65h töitä!!?? D:
nouw.com/stepstoselflove
IlonaK,
Aivan ihanat kuvat, ja vitsit tuo paita on upea! Ihanan ylväs kaulus. I'm in love!
nennesitajasetata.blogspot.com