Viikonloppu Tampereella - blogimiitti

Vietettiin viikonloppuna bloggaajien miittiä Tampereella. Miittailtiin osin saman porukan kanssa syksylläkin ja siitä kirjoitin täällä. Nyt meitä oli vähän isompikin porukka kasassa ja oli kyllä mukava päästä tutustumaan myös uusiin bloggaajiin! Tässä meidän kaikki miittitytöt kuvan järkässä + kolme jotka liittyivät porukkaan Sitkossa kuvailujen jälkeen. Klikkaa  blogin nimestä ja pääset blogiin! Mette L, Une Petite Life,  Emmikristiinan, Noora Maija Katariina,  Piia Kristiina, NOORANTALA, Aino-Kaisa R, Jenni's Lullaby,  Maija Viola,  Janinakoskenniska, Jeannays, Jenny Janette, ENKELEITAHIUKSISSANILinpa ja Helmihytti

Aloitettiin ottamalla asukuvia ja siitä jatkettiin yhdessä Sitkoon. Sitko on pizzaa tarjoileva rentohenkinen ravintola ja baari, josta meille oli varattu ihan yksityinen tila. Yksityistila oli kyllä kätevä, sillä siellä saatiin rauhassa jutella kaikki yhden ison pöydän ympärillä. Ainoa harmi siinä oli, että tila sijaitsi kellarissa. Siellä ei tietenkään ikkunoita ollut ja valaistus aika "tunnelmallinen" eli kuvat siinä hiukan kärsi. Oli huvittavaa kun heti paikalle päästyä kaikki kaivoivat kamerat esiin ja alkoivat räpsiä kuvia ympäri tilaa. Aika moni siinä totesi, että ihana kun ei tarvitse selitellä käytöstään, eikä kukaan katso oudosti. On ihana päästä aina välillä tapaamaan muita bloggaajia, jotka ymmärtää omia tapoja ja ongelmia. Vähän semmoista "vain bloggaaja jutut" -ryhmäterapiaa. Valotuksesta huolimatta pizza oli kuitenkin erittäin hyvää ja voisin ehdottomasti vierailla toistekin.
Sitkosta jatkettiin matkaa Café Europaan. Paikka oli ihanan rento kahvila baari. En yhtään tykkää klubimaisista baareista, jossa musiikki on liian kovalla ja on turhan pimeää sekä ahdasta. Olen paljon enemmän pubi-ihminen, joten tämä Café Europa oli mielestäni mukavan rento paikka. Jutteleminen jatkui pöydän ympärillä, aiheina niin blogi kuin sen ulkopuolinen elämä. Päästiin maistelemaan muutamia Café Europan tarjoamia viinejä ja tämä puolikuiva valkkari Hashtag Sauvignon oli semmoinen, josta itse tykkäsin. Maun lisäksi myös pullo on hauska, sillä siihen saa itse kirjoittaa oman hashtaginsa. Näitähän voisi käyttää vaikka eri juhlissa ja säästää sitten sisustuselementteinä, mikäli niistä tekisi vaikkapa kynttilöitä tai vastaavaa. 
Yövyin Tampereella Sokos hotelli Villassa, joka oli erittäin viihtyisä! Hotellin kaikki työntekijät olivat todella mukavia ja avuliaita. Huonetta varatessa sai esittää preferenssinsä, tahtoisiko huoneen ylhäältä vai alhaalta. Olin pyytänyt yläkerran huonetta ja huoneeni sijaitsikin ylimmässä eli kuudennessa kerroksessa. Hotellissa oli aivan hiljaista, joten nukuin aivan erinomaisesti. Huone oli mielestäni todella söpö ja kotoisa, sillä se toi mieleeni kuin pienen yksiön. Huone oli myös todella tilava yhden hengen huoneeksi, sillä olen yöpynyt pienemmissä kahdenkin hengen huoneissa. Jotenkin matto sekä keinutuoli toivat huoneeseen sellaista kotoisuutta, mitä hotellihuoneissa ei tyypillisesti ole. Aamiainen tarjoiltiin hotelli Tornissa ja se oli varsin riittoisa. Yöpyisin täällä ehdottomasti uudestaan ja voin suositella kaikille! Viimeksi Tampereella yövyin Koskikadun Cumuluksessa ja siitä en edes blogiin kirjoittanut tai kuvia napsinut, sillä hotelli ei ollut minulle ulkoisesti mieleinen, eikä aamupala tai palvelu mitenkään mieleen painuvaa. Cumulukseen ei siis tehnyt mieli majoittua toista kertaa, mutta tuonne Villaan ehdottomasti palaan ensi kerallakin.
Seuraavana päivänä tapasinkin jälleen Elliä. Aloitettiin kuvaamalla mulle vähän asukuvia, joita tulette näkemään myöhemmin mun lukuloman aikana. Käytiin syömässä Friends & Burgersissa, ja ruoho on kyllä aina vihreämpää aidan toisella puolella, sillä se maistui niin paljon paremmalta kuin Helsinkin friendsissä! Istuttiin siinä hyvä tovi, kännykän kuvista arvioiden lähemmäs kolmisen tuntia. Ellin kanssa on kyllä aina aivan liikaa juteltavaa, eikä koskaan tarpeeksi aikaa. Jatkettiin vielä Ellille ja pääsin tapaamaan ihanaa Misha-koiraa. Mun oli alunperin ajatuksena olla kotona jo ennen kuutta, mutta pääsin lähtemään vasta seitsemän jälkeen - pikkasen venähti kun hauskaa oli.
Mulla oli erittäin onnistunut viikonloppu, toivottavasti teilläkin oli mukavaa!
Luitko jo nämä? 3 X Mun huonot hyvät puolet, Bloggaaminen - työtä vai pientä kirjoittelua nettiin 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sara V
Sara V,
Juu tuo huone oli ihanan viihtyisä ❤️ Hahahah mitäää! Se on niin hyvää Niin oli ❤️
draft.blogger.com/profile/1134055570529455
Sara V
Sara V,
Oli tosi mukavaa! Tuo huone oli aivan ihana ☺️
draft.blogger.com/profile/1134055570529455
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229