Ruutujakku sivuraidalla ja raitapaita

Blazer - Topshop I T-shirt - Abercrombie & Fitch I Jeans - Levi's I Brooch - Zara I Belt - Jack Wills I Shoes - UGG
Vaihteeksi luvassa asu, josta pidin itseasiassa todella paljon! Vaikka kyseessä onkin aika yksinkertainen asu, niin se tässä osittain onkin niin ihanaa. Mun ei pitänyt pukeutua viiteen kerrokseen pärjätäkseni ulkona! Tässä ollaan otettu jo pari askelta kohti kevättä, etenkin edellisen viikon asusta, jolloin ulkona oli vielä 17 astetta kylmempää... 
Oon tahtonut jo heti Lontoosta palattuani tahtonut päästä käyttämään tätä jakkua ja nyt se pääsi ylleni. Hassua kyllä, en tuolloin reissussa tajunnut voivani yhdistää tätä jakkua ja t-paidaa, mutta mielestäni ne ovat aika hyvä pari. Jakun läpi kulkee aika oranssihtavan punainen raita, joka sitoo jakun tuohon t-paidan oranssiin raitaan. Jakun sivuraita on puolestaan hyvin lähellä t-paidan viininpunaista raitaa. Mun mielestä raidan ja ruudun yhdisteleminen ei ole mikään ongelma, etenkin kun tässä jakussakin kulkee raitaa, vaikkakin eri suuntaan. Sivuraidat ovat kevään trendikkäimpiä yksityiskohtia ja musta ne näyttävät todella tyylikkäiltä.
Jalkaani vedin nämä Leviksen farkut, jotka odottivat käyttöönottoa viisi vuotta vaatekaapissani. Niistä kirjoittelinkin lisää "5 Asiaa olen oppinut pukeutumisesta" -postauksessa. Lisäsin farkkuihin vyön, sillä turhan tiukat ne ei ainakaan ole. Lisäksi jos farkut ovat paidan päällä, niin ne tyypillisesti näyttää mun mielestä jotenkin siistimmältä, mikäli niissä kulkee vyö. Tämä vyö sopii myös väriensä puolesta kivasti t-paitaan ja jakkuun.
Koska tähän asuun ei mielestäni kaulakoruja tarvittu, eikä mulle tullut mitään erityisiä korvakorujakaan mieleen, niin päätin koristaa asua tällä rintaneulalla. Rintaneulat ovat mun mielestä niin ihania koruja, mutta niitä harvemmin tulee vastaan "ihan perus" kaupoissa. Tämä löytyi Zarasta muutama vuosi sitten, mutta en ole kyllä sen koommin siellä rintaneuloja bongannut - tosin harvoin tulee Zarassa edes käytyä.
Mielestäni etekin näiden suorien farkkujen kanssa korot tuntuu olevan paras valinta, sillä ne pidentävät siluettia ja yksinkertaisesti näyttävät tyypillisesti todella tyylikkäiltä. Suuri osa mun korollisista kengistä ei kuitenkaan kauheasti tykkää vallitsevista olosuhteista. Olin hakemassa jotain aivan muuta tuolta kaapista, jossa pidän osaa mun takeista ja kengistä, kun nämä osuivat silmääni. Kyseessä on UGGin korolliset kengät. Näissä on sisällä samanlainen vuori, kuin heidän sämpyläkengissään ja kengät ovat päältä myös samantuntuista materiaalia. Nämä ovat ohuet kengät, eivätkä semmoiset pehmostetut tohvelit. Vuorensa tähden kengät ovat kuitenkin hyvin lämpimät. Korko on myös aika paksu, eikä turhan korkea, joten näillä pysyy hyvin pystyssä. 
Jos kyseessä olisi ollut yhtään suunnitellumpi juttu, niin olisin varmaan vähän huoltanut ja harjannut kenkiä ennen käyttöä. Näitä ei ole tullut muutamaan talveen käytettyä, mutta aikoinaan käytin näitä ihan päivittäin koulussa! Rupesin miettimään kuinka vanhat mahtaa nämäkin kengät olla ja mun vanhan (nyt yksityisen) blogin mukaan olen ostanut nämä Lontoosta tammikuussa 2012. Kasilla ja ysillä nää oli mulla siis tosi ahkerassa käytössä, mutta lukion myötä koulumatkat ja päivät piteni, joten nämä unohtui kaappiin. Värinsä puolesta ne ei ehkä ihan kaikkeen sovi, sillä ne ovat aika punaiseen ja oranssiin taittavat ruskeat. Tähän puna/oranssi raidalliseen t-paitaan ne sopivat kuitenkin mielestäni aika oivasti. Vähän kun oisin tajunnut niitä harjata ja siistiä niin olisi vielä parempi, mutta ne sattuivat silmään vasta kun olisi jo pitänyt lähteä. Täytyy kuitenkin pitää tulevaisuutta varten mielessä näidenkin kenkien olemassa olo!
Luitko jo nämä? Pappa-asussa pakkasessa, Talvipäivän arkiasu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sara V
Sara V,
No niinpä! Niin mustakin! Siis kyllä, vyön kanssa farkut näyttää niin paljon siistimmältä, jos paita on housujen sisällä, kuin ilman vyötä! Mulla on kyllä kanssa ongelmana, etten tuppaa löytämään mistään kivoja vöitä. Tästä kyllä tykkään, mutta se ei kuitenkaan ihan kaiken kanssa sovi, niin tarvisin kyllä ehkä pari lisää
draft.blogger.com/profile/1134055570529455
Sara V
Sara V,
Kiitos Saara! Rintaneulat on kyllä tosi kivoja, niitä näkee mun mielestä aivan liian harvoin käytössä!
draft.blogger.com/profile/1134055570529455
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229