Pelkkää valkoista Tukholman kaduilla

Top - Abercrombie & Fitch I Sunnies - Ray-Ban I Handbag - Filt France I Belt - Jack Wills I Trainers - Nike (earrings & shorts borrowed)

Nämä huippuhelteet saivat alkunsa juuri kun oltiin lähdössä Tukholmaan ja asukriisihän siinä iski. Mitä laittaa päälle kaupunkilomalle, kun on järkyttävän kuuma? Rantalomalle helteisiin pukeutuminen on niin paljon helpompi tehtävä. Yksi ongelma kaupunkilomissa oli myös nimittäin se, että kävellessä jalat hankaavat yhteen ja me kaikki ongelmasta kärsivät tiedämme sen olevan tuskaa. Matkatessa kun ei tule mitään talkkia tai vastaavaa kuljetettua mukana, niin hameet ja mekot olisivat vähän tuskaisempia vaihtoehtoja - ellei alle laittaisi shortseja. Olen etsinyt sellaisia puuvillaisia shortseja pitsireunalla jo kahden vuoden ajan, mutta mistään en tunnu niitä löytävän. Niiden pitäisi olla valkoiset, sillä käytän paljon valkoisia ja vaaleita mekkoja. Jos joku tietää mistä näitä löytää, niin ilmiantakaa kyseinen paikka ja heti kiitos! Noh anyways, mun luotetut mekot ja hameet olivat nyt pois suljettuja vaihtoehtoja reissuun ja housuille oli liian kuuma. Siispä shortsit oli ainoa vaihtoehto.

En ole koskaan ollut kovin iso shorti-ihminen, joten niitä ei kaapistani oikein löydy. Nyt kuitenkin tarvitsin pika-pikaa shortsit ja mieluiten valkoiset - lähtöön kun oli kaksi tuntia aikaa ja mitään ei ollut vielä pakattu tai suunniteltu. Tällä kertaa apu löytyi vähän oudosta paikasta - nimittäin isäni vaatekaapista. Kyllä, ylläni ovat siis isäni shortsit vuosikausien takaa kaappien perukoilta. Vähän ne olivat minulle vyötäröstä isot ja olisivat kävellessä valuneet alas, mutta vyön kanssa ne toimivat yllättävän hyvin.

Paita oli tällä kertaa oikeastaan Tom Grennanista inspiroitunut. Hänellä on usein tällaisia pikeepaitoja yllään, joten hänen kuvan nähtyäni tuli tämä paita mieleeni. Kuumuuden takia päätin luottaa valkoiseen ja oikeastaan kaikki asuni ruotsissa olivat kokovalkoisia, mutta tämä oli ainoa joka tuli kuvatuksi.

Tähän valkoiseen kokonaisuuteen tahdoin yhdistää yksinkertaiset, mutta toimivat asusteet. Nuo korvakorut olivat tosiaan unohuneet yökylässä kaverilta meille, mutta minäpä päätin niitä hyödyntää. Nyt olenkin itse kuumeisesti etsinyt vastaavia, mutta niitä täydellisiä en ole vielä löytänyt - kaikki ovat olleet liian ohuita tai liian paksuja. Verkkokassista on tullut mun kesän go-to laukku. Se on kevyt ja sinne mahtuu paljon tavaraa. Tästähän toki näkee mitä sinulla on laukussasi, mutta jos et valtiosalaisuuksia mukanasi kanna, niin mikä jottei. Nämä Ray-Banit näkyvät päässäni asu toisensa jälkeen, mutta ihan totta, ne ovat sivuuttaneet aika lailla kaikki muut aurinkolasini. Näiden kotelo on pienin kotelo, joka kaapistani löytyy, joten ne vievät vähiten tilaa laukusta. Ne myös sopivat aika lailla kaikkiin asuihin, joten ne ovat lyömättömät.

Hiukset oli pakko tuossa kuumuudessa saada pois niskasta, joten kiinnitin ne löysälle nutturalle pään päälle. Niskavillani ovat sen verta lyhyet vaan, että muutaman pinnin sai myös hiuksiin kiinnittää, ennen kuin hiukset suostuivat paikallaan pysymään. Otsatukkani tekee kyllä näissä kuvissa jotain ihan omiaan. En enää muista oliko mun tarkoituksena pitää otsatukkaani niin että siihen tulee tuo rako, vai menikö se noin vaan itsestään. Tuossa kuumuudessa otsatukkaa saisi myös olla pesemässä varmaan kolme kertaa päivässä. Aamulla pesty otsatukka oli nimittäin illalla jo aivan likainen, kiitos hien ja kosteuden. Ylipitkää otsatukkaa sai myös kaiken aikaa näprätä suuntaan tai toiseen, joten sekään ei tilannetta auttanut. Mutta toisaalta vähän tämmönen rennompi hiustyyli jossa otsatukka ja niskavillat sojottavat suuntaan jos toiseen oikeastaan ehkä jopa sopii kuvien tunnelmaan eikö niin?


Mites iskeekö teidän silmään tämä vähän sporttisempi täysin valkoinen asukokonaisuus?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihan älyttömän hyvännäkönen asu Sarppa♥ Ei todellakaan uskois että shortsit on löydetty dädin kaapista 😋 Mäkin ryöstin joskus yhen ison flanellipaidan sieltä 😉
nouw.com/stepstoselflove
SaraV
SaraV,
Kiitoooos ihana ❤️ Hahah no niinpä! Isot flanellipaidat on kyllä ihan parhaita 😍
nouw.com/sarav
Taru,
Äää, niin ihana tää koko valkoinen asu! <3 Mä oon kans huomannut, että noi Ray Banit on koko ajan käytössä enkä varmaan muita laseja tartteiskaan! 😃
Oon varma, että Ginassa oli ainakin keväällä just sun kuvailemia shortseja, toivottavasti olis vieläkin! 😊
taruanuelina.blogspot.fi/
SaraV
SaraV,
Kiitos Taru! 😍 Joo en kyllä itekkään juuri muita tarvitsis 🙈 Täytyypä sitten käydä ginassa kurkkaamassa! Toivottavasti niitä nyt vielä löytyy 😬🤞🏻
nouw.com/sarav
NooraMaijaKatariina
NooraMaijaKatariina,
Daaamn you! Sulle sopii valkonen paremmin kun hyvin ❤️ Näytät muutenkin upealta ☺️
nouw.com/nooramaijakatariina
SaraV
SaraV,
Voi että, kiitos sikana ❤️
nouw.com/sarav