Mökkiasussa

Denim Jacket - Levi's I Hoodie - Jack Wills I T-shirt - Levi's I Dungarees - Jack Wills I Sunnies - Ray Ban I Socks - Happy Socks I Shoes - Nike

Oltiin tosiaan edellisenä viikonloppuna viettämässä ihanaa mökkiviikonloppua ihanien blogityttöjen kanssa ja päätinkin tällä kertaa jakaa teidän kanssanne yhden mun yllä näkyneen asun. Asu oli ylläni lauantai-iltana, vaikka kuvat tuli tällä kertaa napsittua vasta seuraavana aamuna. Kuvaajana kameran takana oli ihana @saaraw - me ollaan hauskasti lähestulkoon blogi-nimi-kaimat! Nämä on oikeastaan ainoat "asukuva-asukuvat" jotka tuli otettua. Kyllä musta pari muutakin kuvaa napattiin, mutta ei niistä ihan omia postauksia saisi aikaan. Ajattelin, että ehkä pistäisin ne kaksi "asua" yhteen ja tekisin niistä yhden postauksen - miltä kuulostaa? Kiinnostaako teitä nähdä niitä?

I spent last weekend at a lovely cottage with some of the nicest blogger girls I know and today I decided to share with you one of my outfits I wore that weekend!

Blogeissa ehkä turhan harvoin näkyy samoja vaatteita ihmisten päällä uudestaan ja uudestaan, vaikka todellisuus saattaakin olla eri. Onhan se toisaalta inspiroivaa nähdä aina jotain uutta ja erilaista, vaikka toisaalta samojen vaatteiden kautta voi saada inspiraatiota niiden yhdistelemiseen eritavalla. Tämä Jack Willsin farkkuhaalari on kyllä nähty mun blogissa jo vähintään kolme kertaa, mutta eipä ihme - se nimittäin on yksi mun koko vaatekaapin käytetyimpiä vaatteita. Mikään vaan ei vedä vertoja tälle haalarille. Vaikka se on farkkua, se on pehmeä ja joustava yllä, joten se on erittäin mukava vaate. En kauheasti tykkää housuista, etenkään jos ne ovat tiukat tai painavat esimerkiksi istuessa vyötäröltä. Tämä haalari puolestaan on hiukan reilu, eikä vyötärö mitenkään painaudu vatsaan istuessakaan, joten haalarissa on tilaa liikkua, istua ja syödä. Mekot ovat mun lempparivaatteita, mutta toisinaan niissä vaan tulee vähän turhan kylmä. Niin oli tuolloin lauantaina, kun illasta oli jo aika viileää. Siispä pitkät housut oli must ja luotettava haalari pelasti päivän jälleen. Myös tämä oliviivinvihreä huppari Willsiltä on yksi vakkareita kotikäytössä. Se on vähän yli-iso, joten siinä on ihana chillailla ja sen alle mahtuu talvellakin pukemaan vaikka monta kerrosta. Tykkään huppareissa kiristää niiden nauhat niin, että huppu on vähän ryhdikkäämmin kaulan ympärillä, eikä roiku niskassa.

In blogs one rather rarely sees the blogger wearing the same clothes again and again, although the reality might be a bit different. Of course it's inspiring to always see something new and different, although it can also be inspiring to see the same clothes styled in different ways. This Jack Wills dungaree has been featured in my blog at least three times - and no wonder, it is one of my most loved clothes in my wardrobe. There's nothing that beats a good dungaree. Although it's cotton denim, the material feels very soft and stretchy so it's a really comfy piece of clothing. I don't really like trousers that much, especially if they are tight or press your stomach when you're sitting etc. This dungaree is soft and loose enough to move, sit and eat in. Dresses are my favourite pieces, but sometimes it gets a tad too cold in them. That was the case on Saturday, when the air was getting a bit colder in the evening. So trousers were a must and the trusted dungaree saved the day again. This olive green hoodie from Jack Wills is also one of my most used at-home-chilling clothes. It's a bit oversized, so it's lovely to relax in and it's so big that you can fit several layers underneath it in the winter. I like to tie my hoodie string so that the hood sits a bit more straight on one's shoulders and doesn't just hang in the back - although I guess it's not considered cool haha.

Tämä t-paita ei ole ollut mulla yllä varsinaisissa asukuvissa, mutta se oli mulla päällä mun "Bloggaaminen - työtä vai pientä kirjoittelua nettiin " -postauksessa. Sen materiaali on 100% puuvillaa ja aika paksua sellaista. Kangas tuntuu ihanan pehmeältä ja lämpimältä iholla! Sen pehmeyden ja värien tähden tästä on tullut yksi mun suosikki t-paidoistani ikinä. Se on myös malliltaan boyfriend fit, joka tekee siitä entistä paremman. Farkkutakki on myös Levikseltä ja tästäkin on tullut yksi mun suosikkejani. Tämä on sellainen takki, jonka heitän ylleni kun kaipaan vähän lisää pehmeyttä ja lämpöä elämääni - kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Se on kuin lohtutakki. Kun ulkona on kylmä tuuli on voimakas, voin kääriytyä tämän takin pehmoiseen vuoreen ja nostaa kaulukset tuulta vastaan.

Mulla on "juttu" sukkia kohtaan - mä rakastan sukkia. Mulla on aina sukat jalassa ja mun mielestä sukkien tulisi olla paksuja, pehmeitä sekä värikkäästi kuvioituja. Mun sukka-estetiikkaa kuvastaa siis aika osuvasti Happy Socksin sukat ja tämä pari väreineen sekä raitoineen matchasi mun t-paitaani täydellisesti. Koska kyseessä on mökkiasu, olisi lähes rikos, jos kaikki palaset sopisivat yhteen ja asu näyttäisi liian mietityltä. Sen tähden valkoiset ja vaaleanpunaiset niken tennarit toimivat sopivana kontrastina muuhun asuun. Vaikka kenkien väri ei tämän asun kanssa niin toimikaan, ovat ne mahdollisesti mukavimmat kengät mun kokoelmassani!

This t-shirt hasn't been featured in any of my "proper" outfit photos, but it has been seen in my blog before. The fabric is 100% cotton and rather thick. The fabric feels extremely soft and warm on the skin! Because of the softness and the colours of it, this piece has become of my favourite t-shirts ever. It's a boyfriend fit which makes it even better. The denim jacket it also from Levi's, which again has become one of my favourite pieces in my wardrobe. This is the jacket I throw on, when I feel like I need a tad more softness and warmth in my life - literally and figuratively. It's like a comfort jacket. When the air is cold and the wind is hard I can wrap myself in its' fluffy sherpa lining and pop the collar against the wind

I have a thing for socks - I love socks. I'm always wearing them and I believe that socks ought to be soft, thick and in colourful prints. Happy Socks are very much my sock aesthetics, and this pair with its' stripes and colours matched my t-shirt perfectly. But since this was an outfit I wore on a cottage, it would basically be a crime to wear an outfit that looked too good and planned out. Therefore the white and pink Nikes make a great addition to this outfit, since they clash pretty well with the rest of it. Although the colours don't really work with this outfit in particular, these nikes are the comfiest shoes in my entire shoe collection!

Mulla on edessä pari erittäin kiireistä viikkoa - luvassa on pari matkaa, vähän festaria ja keikkaa sekä yhdet isommat juhlat kotona. Yritän parhaani mukaan toteuttaa ne tavalliset kolme postausta viikossa, mutta jos joku jää välistä, niin pahoittelen jo etukäteen! En malta odottaa mun menoja, on niin kivoja juttuja edessä! Jos haluatte seurata mua enempi reaaliajassa, niin ottakaa seurantaan mun instagram-tili @sara.oona ! Luvassa mm. Lontoon ja Tukholman tekemisiä!

I'm facing rather busy two weeks - there's a couple of trips coming up, which may or may not be music related, and one big party at home. I'll try my best to publish three blogposts per week as per usual, but if I miss one, I apologise in advance! I can't wait for the upcoming weeks because there's so many exciting things ahead! If you want to follow me in realtime, then come and follow me on instagram @sara.oona ! I promise that you will see bits of London and Stockholm there!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ihanaista
Ihanaista,
Ihana look! Toi sun haalari on just täydellinen <3
nouw.com/ihanaista
SaraV
SaraV,
Kiitos!! Tuo haalari on mun aivan vakkari-vaate!♥
nouw.com/sarav
enkeleitahiuksissani
enkeleitahiuksissani,
Ihana mökkilook ja toi haalari on vaan niin kiva!♥
nouw.com/enkeleitahiuksissani
SaraV
SaraV,
Kiitos Emilia! Ja se on ikuinen lemppari!♥
nouw.com/sarav
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229