Marikki-mekossa

Dress - Sister Jane I Beret - Topshop I Shoes - Nike

Nyt olisi esitteillä asua mun viimeisimmältä Lontoon reissulta. Nimekseen postaus sai Marikki-mekossa, sillä mun äitini kutsuu tätä aina Marikki-mekoksi. Kyllähän tämän voisi hyvin kuvitella tuon Astrid Lindgrenin hahmon ylle. Marikki on muuten hänen hahmoistaan vähän tunnetumpi, mutta Marikki on aina ollut mun henkilökohtainen lempparini! Mekkohan on Sister Jane -merkiltä, joka on yksi suosikkibrändejäni. Samantyyppistä mekkoa on saatavilla nyt myös vaaleanpunaisella pohjalla valkoisin pitsein ja se kyllä ävhän himottaa. Ehkäpä täytyy odotella jos se tulisi jossain välissä aleen... Tämä mekko on nimittäin yllä aivan huippu ihana!

Lontoossa oli vielä aika lämmin, joten tahdoin pakata matkaani mekon. Päädyin tähän sen pitkien hihojen tähden ja myös siksi, että se ei ole vielä kertaakaan päässyt asukuviin. Mekko on 100% puuvillaa, joten se hengittää hyvin. Tämä on myös jokapuolelta ihanan iso ja ilmava, joten aivan paras mekko lämpimiin säihin. Shoppailumekoksi tämä oli myös aika nappivalinta. Shoppailessa kun koko ajan riisuu ja pukee ja riisuu ja pukee niin siinä tulee usein vähän nihkeä olo ja tunnet olevasi vain hot and bothered. Siispä tällainen puuvillasta valmistettu teltta on mitä oivin vaihtoehto!

Sain myös todella paljon kehuja mekosta kaikissa liikkeissä joissa vierailin. Ja onhan tämä omalla tavallaan aika silmiin pistävä, valtavat kaulukset ja isot hihat sekä helma. Ainoa heikkous tässä asussa oli se, että tuulessa tahtoivat lähteä kaulukset ja helmat lepattamaan. Mutta sehän johtuu säästä eikä mekosta! Yhdistin mekkoon keltaisen baskerin, sillä mielestäni se toi asuun mukavasti väriä ja kontrastia. Olin pakannut myös vaaleanpunaisen vaihtoehdon mukaan, ja se olisi ehkä paremmin sointunut näihin mun iänikuisiin lenkkareihin, mutta mulla oli jotenkin keltainen fiilis enempi. Nämä lenkkarit ovat tosiaan jalassani lähes aina Lontoossa. Juuri katselin, että yli kolmen vuoden, muutamien festareiden, useiden keikkojen ja lukemattomien Lontoon reissujen jälkeen ne alkavat kyllä näyttää aika kuluneilta. Valkoinen on muuttunut harmaaksi ja muutama reikäkin niihin on tainnnut ilmestyä. Taitaa olla keväällä aika ostaa uudet.

Juuri nyt kauhistelen mun kiireistä kalenteria, mutta parhaani mukaan teille postailen!

Pitäkääpä myös mun Instagramia (@sara.oona) silmällä, sillä sinne tulee pian messulippuja arvottavaksi!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihana asu sara, toi baskeri näyttää niin ihanalle tuon mekon kans!<3 mulla tuli niin Blair Wladorf vibat tästä asusta 😃
nouw.com/stepstoselflove