Lisäystä laukkukokoelmaan: Mulberry Darley

Tänään pääsin esittelemään teille mun uusinta lisäystä laukkukokoelmaani! Kyseessä on Mulberryn Darley ihanassa Rosewater-värissä. Tämä laukku oli toisaalta pitkään harkittu hankinta ja toistaalta yllättäen ja hätäisesti hankittu ostos. Ihastelin Darley mallia alkukeväästä 2017. Tällöin ihastelin sitä hyvin samankaltaisessa sävyssä, ilman vaaleanpunaista vivahdetta (sävy taisi olla Dune). Ihastuin laukkuun, mutta olin edellisenä vuonna ostanut Vuittonin Evan sekä Mulberryn Cara-laukun, joka oli varsin arvokas. Sen tähden päätin lykätä ostostani toistaiseksi. Vaikka vastaani tuli kaikenlaisia kauniita laukkuja, niin tämä pysyi päällimmäisenä mielessäni. Harkitsin laukun ostoa jo pariin otteeseen myöhemmin viime vuonna, mutta ostettuani asunnon ei laukku ollut ihan ykkösenä mielessä.

Aina välillä mieleni kuitenkin eksyi laukkuihin ja aina ne hakeutuivat tähän samaan malliin. Etenkin bloggaamisen myötä aloin tuntea, että kokoelmastani puuttui tietyn kokoinen ja tyylinen laukku. Kyseessä olisi laukku, joka olisi suurempi kuin Eva, mutta pienempi kuin Cara ja joka sopisi niin arkeen kuin juhlaan. Laukun oli tarkoituksena olla sellainen, johon mahtuisi Olympus PEN kamera, mutta joka ei kuitenkaan olisi niin iso, ettei sitä voisi käyttää myös juhlavammissa menoissa. Darley täytti tarpeeni täysin. Se on kuin tehty Olympus PEN kameralle, sillä sen pohja on juuri sopivan leveä kameraa varten. Kameran lisäksi laukkuun mahtuu kaikki muu tarpeellinen: kännykkä, lompakko, aurinkolasit ja huulirasva sekä muut. Laukku on juuri sen kokoinen, että sitä kehtaa käyttää vielä illallakin, etenkin kultainen metallihihna tuo laukkuun sopivaa juhlallisuutta. Ketjun saa myös halutessaan irroitettua, jolloin laukkua voi kantaa kädessä.

Tämä laukku täytti siis tarpeeni täydellisesti ja olin tosiaan harkinnut sen ostamista pitkään. Juuri Lontoossa tulin puhuneeksi ystäväni Sonjan kanssa laukuista ja kerroin tarpeestani sekä tästä harkistsemastani yksilöstä. Muutaman päivän jälkeen Lontoosta palattuani sain sähköpostin Mulberryn kanta-asiakaspäivästä, jolloin kaikki tuotteet olivat kantiksille -20%. Tämä tuntui liikaa kohtalolta, joten flunssasta huolimatta kipitin putiikkiin ennen töitä. Lopullisen ostopäätökseni tein siis parissa päivässä. Selasin sävyvaihtoehtoja netistä ja alkuun ajattelin ostavani laukun punaisena. Alunperin tarkoituksenani oli ostaa myös Cara-reppu punaisena, mutta sehän löytyy minulta mustana. Jossain vaiheessa aion kyllä ostaa punaisen crossbodyn, mutta nyt tahdoin laukun, joka olisi mahdollisimman monikäyttöinen. Tämä Rosewater-sävy sulautuu kauniisti vaaleisiin vaatteisiin ja toimii mukavana kontrastina tummempien sävyjen kanssa. Mulla oli ylläni musta lappuhaalari ja vaaleanpunainen villapaita ja niiden kanssa tämä näytti erityisen ihanalta.

Laukun sisäpuoli on tumman viininpunainen ja siinä on yksi päätasku. Taskun lisäksi laukussa on kahdeksan luottokorttipaikkaa ja niiden takana ohut tasku. Laukun etuosassa on myös vetoketjutasku ja toinen ohut tasku. Laukku ei ole mitenkään vahvasti Mulberry-brändätty, mistä pidän paljon. Darleyssa on Mulberrylle tyypillinen postimiehen lukko ja siinä brändin nimi. Läpän alle on kultaisin kirjaimin painatettu pienin kirjaimin "Mulberry England". Molemmat tekstit ovat Mulberryn uudessa printissä. Aluksi olin hyvin vahvasti Mulberryn logo-uudistusta vastaan, mutta mitä pidempään sitä on katsonut, sitä enempi olen siihen ihastunut. Nyt olen kyllä täysin tämän uuden logon puolella. Mulberry on muutenkin brändi, josta pidän vuosi vuodelta yhä enemmän. Vaikka pidänkin yhä esimerkiksi Vuittonin pikkutuotteista, huiveista ja omistamistani laukuista, niin olen huomannut pitäväni nykyään vähän yksinkertaisemmin brändätyistä laukuista. Muun muassa molemmat Mulberryn laukkuni ovat sellaisia, ettei niiden merkkiä yleensä tunnista, ellei ole itse brändin fani. Vaikka Mulberry ei pidäkään arvoaan yhtä hyvin kuin Vuittonin tuotteet, niin heidän laukkunsa ovat niin upeita nahkaluomuksia, ettei niiden uudelleenmyyntiarvolla ole edes väliä - käytettäväksihän ne on ostettu, ei myytäväksi.

​En malta odottaa, että pääsen käyttämään tätä laukkua tai ottamaan siitä asukuvia!

Mitä tykkäätte tästä uudesta lisäyksestä? Mikä on sun toiveiden laukku tällä hetkellä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

ainoaxberg
ainoaxberg,
Tää on niin kaunis! 😍
nouw.com/ainoaxberg
stepstoselflove
stepstoselflove,
Vitsi miten kaunis se on! Ja niin sun näköinen <3
nouw.com/stepstoselflove