Kukkamekko ja ruututakki

Coat, Dress and Jumper - Jack Wills I Earrings - Annie Eleanoora I Shoes - Dr. Martens

Elli tuli käymään Helsingissä ja lähdettiin tietenkin asukuvia ottamaan. Oli erittäin tuulinen päivä, mutta muutamat onnistuneet asukuvat saatiin kuitenkin napsittua. Näistä kuvauksista pääsette kyllä varmasti näkemään aika paljon epäonnistuneita otoksia myöhemmin. Oltiin muuten Ellin kanssa vähän samiksia, sillä meillä oli molemmilla Jack Willsin takit ja myös aika matchaavat värimaailmat!
Mä haikailen jo kevään perään, joten lieventääkseni kaipuuta päätin pukea päälleni Jack Willsin kukkamekon, joka on kuitenkin värimaailmaltaan vielä talvisen tumma. Koska vielä ei ole ihan kesämekko-kelit, niin sen alle piti jonkinlainen paita löytää. Tyypillisesti olisin kenties valinnut kauluspaidan tai poolopaidan, mutta olin menossa kampaajalle, joten kaikenlaiset korkeat kaulukset olivat liian epäkäytännöllisiä. Tahdoin, että paidassa olisi jonkinlainen juju, joten valitsin asuun tämän Jack Willssin kimalteisen ohuen neuleen. Kimalle ei ole mun suurin suosikkini vaatteissa, mutta tässä paidassa se kuitenkin mielestäni toimii. Paita kimaltelee sen verta hillitysti, ettei se ole mielestäni liikaa. 
Mua aina vähän turhauttaa, jos koko asu koostuu yhden merkin vaatteista, mutta nyt kävi näin. Takkini löytyi nimittäin myöskin Jack Willssltä. Ostin tämän takin jo ennen joulua, mutta tuolloin se ei päässyt vielä kovin usein käyttöön, sillä sen värit ovat mielestäni melko keväiset. Oletankin takin saavan enempi käyttöä nyt kevättalvella, kunhan kelit tästä vähän lämpenisivät. Oon aiemminkin maininnut, että käytän usein kaupungilla kahta takkia ja niin oli nytkin. Eli tämä ruututakki on se, jossa ajan autoa ja liikun kaupungilla, mikäli en ole mihinkään kovin kauas autosta menossa. Sitten kun pitää olla ulkona vähän enempi, kuten näitä kuvia ottaessa, niin nappaan autosta tähän päälle vielä toppatakin. Toppatakissa on vaan mun mielestä inhottava ajaa ja sitten sisätiloissa tulee järkyttävän kuuma - siksi mulla kulkee tyypillisesti mukana kaksi takkia. 
Vierailin tosiaan viikonloppuna Lontoossa ja siellä lämpötilat oli +5 ja +10 asteen välillä sekä keväinen aurinko oli taivaalla. Kyllä oon aika kade, sillä kevät on ehdottomasti mun suosikki vuodenaika. Sais jo alkaa kevät täälläkin! No, enää 1,5 viikkoa, niin kevät ainakin kalenterin päiväyksen puolesta alkaa. Se, että koska se alkaa vai alkaako lainkaan on sitten ihan toinen asia. Multa löytyis jo niin paljon inspistä kevään asuihin ja lukuviikkojen asutkin kun pitäisi kuvata ennakkoon, niin ois se nyt kiva jos ulkona olis pikkasen lämpimämpi. Pidetään peukkuja pystyssä! 
Ps. Blogini synttäreiden kunniaksi käynnissä on arvonta! Siihen pääset osallistumaan täällä.
Luitko jo nämä? Asuidea ystävänpäivään  X 5, Viininpunainen ja vaaleanpunainen

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Piia
Piia,
Apua miten suloinen takki, aivan ihana <3
draft.blogger.com/profile/1227814550258276
Sara V
Sara V,
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229