Klassikkoja ja lemppareita

Shirt - Cath Kidston I Trousers - Marks & Spencer I Trench coat - Burberry I Beret - Topshop I

Handbag - La Petite Sardine I Shoes - Clarks

Käytiin tuosa reilu viikko sitten Ellin kanssa Polhemin PR-päivillä ja jatkettiin sen jälkeen Sörkkään ottamaan asukuvia, kun keskustasta ei keksitty sopivan rauhallista spottia. Mulla oli kauhea asukriisi tuona päivänä, sillä olin jo päättänyt mun asun edellisenä iltana, mutta herätessäni ei fiilis enää ollut sama. Nyt taas kun katsoin kännykästä kuvaa tuosta asusta ajattelin: oi että miten kiva asu. Ehkä sekin siis joku päivä päälle päätyy, mutta tällä kertaa oli valintani toinen. Kriisiä ei lainkaan auttanut se, että tahdoin vaan pukeutua villapaitoihin ja syystakkeihin, mutta ulkonahan oli yhä lähes helle. Ensimmäisenä päätin, että nyt oli housupäivä. Housut muistuttavat syksystä, vaikka ulkona onkin vielä lämmin. Nämä ruutupöksyt ovat mun aivan lempparit ja ne ovatkin näkyneet blogissa jo aika moneen otteeseen. Alunperin mun piti yhdistää näihin housuihin yksi Jack Willsin keltainen kauluspaita, mutta lopulta päädyinkin tähän paitaan sen rennomman fitin tähden.

About a week ago Elli and I attended a pr-event at Polhem and took some outfit shots after that. I had a proper crises that morning, since I had already decided on my outfit the previous evening but I wasn't really feeling it that morning after all. I was scrolling through my camera roll the other day and came across a photo of my original outfit and thought: oh, that looks quite nice. So maybe you'll see that outfit one day, but this time I went with a different mood. To be honest I was already in the mood for autumn clothes, but it was still way too warm for proper knits or thick coats, since it was almost +25 degrees celsius outside.

The first thing I decided on, was that I wanted to wear trousers instead of a dress or a skirt. Trousers remind me of autumn, although it's still warm outside. These dogtooth print trousers are my current favourite trousers and you've seen a fair amount of them on the blog too. I was going to wear these with a yellow Jack Wills shirt at first, but decided to go with this Cath Kidston one instead because of its' more relaxed fit.

Koska asun runko oli mustavalkoinen, täytyi siihen saada vähän lisää väriä. Tiesin haluavani tähän asuun kävelykengät, hetken mietin syksyisempiä vihreitä kenkiä, mutta lopulta päädyin tähän vaaleansiniseen pariin. Mulla on heikkous kävelykenkiin, mutta nää taitavat olla mun vähiten käytetyt - enkä kyllä ihan ymmärrä miksi! Tai oikeastaan ehkä tiedän. Ne ovat mokkanahkaa eivätkä nahkaa - ne siis kestävät sadetta ja kosteutta huonommin. Suomessa kun kuitenkin sataa aika paljon, tai sää on epävakaa, niin silloin ei tule otettua riskejä näiden kenkien kanssa. Muistelin tässä kenkiäni miettiessä, kuinka viime syksynä rämmin kävelykengissä kirjamessuille keskellä kauheaa räntäsadetta. Siis räntäsadetta. Ja kirjamessuihin on nyt enää reilu kuukausi? Tänä vuonna puolestaan olen tuskastellut, kuinka syksy on ollut turhauttavan lämmin. No toivottavasti ei kuitenkaan ihan niin pian kylmene, että ensi kuussa jo rymyttäisiin taas loskassa.

Anyways kengät kun olivat siniset, oli asuun helppo valita mukaan myös tämä sininen baskeri. Tahdoin saada myös mun kesän lempparin eli korilaukun vielä käyttöön. Se ei ehkä ole käytännöllisin laukku syksyn ja talven tullen - en tiedä miten se tykkää sateesta tai pakkasesta, mutta toistaiseksi sopii vielä hyvin käyttöön. Vaikka olisin hyvin pärjännyt ihan ilman takkiakin, niin tahdoin kuitenkin pistää takin ylleni ja teeskennellä syksyn jo tulleen. Tämä Burberryn klassinen trenssi oli helppo valinta asuun, jossa oli jo muita klassisia elementtejä kuten kauluspaita, kävelykengät ja baskeri. Nämä kaikki ovat vuosikymmeniä elleivät vuosisatoja vanhoja elementtejä, mutta yhä tyylikkäitä ja ajankohtaisia tänäkin päivänä!

Because the base for this outfit was so black and white, I knew it needed some colour. I wanted to wear a pair of loafers as they are my go to shoes, and initially I considered a pair of hunter green Clarks, but in the end I chose this much lighter blue colour. I have a weakness for loafers, oxfords and all other shoes alike, but these must be my least used pair - and I can't think why! Oh wait, I actually can. It's because these are suede instead of leather and therefore I try to avoid wearing these when there is even a chance of rain and to be fair it rains rather lot in Finland. Since my shoes were blue I felt like I simply had to wear this blue beret as well. I also wanted to wear my basket bag once more. It's been one of my favourite bags to use in the summer, but I'm not sure how much I'll use it as the weather gets colder. Although it was still warm enough to go out without a coat or jacket, I wanted to wear one in order to pretend that autumn was already here. This classic Burberry trench was the obvious choice with this outfit, which already consisted of very classic pieces: a shirt, a beret and loafers. These are all elements witch are decades if not centuries old, but they still look stylish and timeless today!

Mulla jatkuu taas työt tällä viikolla ja luvassa on varmaankin aikamoista hulinaa alennusmyyntien parissa. Toivottavasti kerkiän kuitenkin myös tänne blogin puolelle kirjoittelemaan! Mulla oli tarkoituksena tehdä tiistaille postausta taas Lontoon ostoksista. Onnistuin kuitenkin nappaaman sen kaikilla kiertäneen syysflunssan mun paluulennollani, joten ainakaan videota musta ei ole nyt kuvaamaan. Taidan tehdä instagramissa kyselyn siitä, katsotteko mieluummin ostoksia vähän myöhemmin videolla, vai jo aiemmin kuvina. Voit kuitenkin jättää mielipiteesi myös kommentteihin! Nyt taidan painua tuonne sohvalle makoilemaan nenäliinojen kera, toivottavasti ootte välttyneet tältä inhottavalta pöpöltä!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Henna,
Mä niin ihailen sun tyyliä! Ja etenkin tuota rohkeutta siinä! 😊 Itselle ei koskaan tulis mieleenkään ottaa tuollaista koria asukuviin, mutta se johtuu vain siitä, että olen niin tylsä ja kaavoihin kangistunut. Sulle se sopii tähän tosi hyvin! Nää on muutenkin aivan ihanat kuvat! <3
www.hennam.fi
stepstoselflove
stepstoselflove,
Sää oot aivan ihana murunen<3
nouw.com/stepstoselflove