KAIKKI VÄRILIITUJEN VÄRIT - ASU INSPIRATION BLOG AWARDSEISTA

Denim Jacket - Brick Lane Vintage I Dress - Jack Wills I Shades - Hot Futures I Earrings - Zara I Clutch - Skinny Dip London I Bracelet - Michael Kors I Shoes - Minna Parikka

Nyt päästäänkin hetkeksi palailemaan huhtikuun puoleenväliin Inspiration Blog Awardseihin. Mä kriiseilin mun asua pitkään, mutta lopulta tämä asu päätyi ylleni ja täytyy myöntää- ihastuin siihen itse aivan täysin!

Mun alkuperäisenä tarkoituksena oli etsiä Lontoosta joku haalari ja laittaa se ylle. Yhden haalarin sieltä ostinkin, enkä sitä ostoksissani edes näyttänyt, sillä sen oli tosiaan tarkoitus päätyä mun asuksi. Koska palelen aina ja ikuisesti, niin tarvitsin jotain, joka lämmittäisi myös mun käsivarsia. En saanut luotua mitään kivaa asua sen haalarin kanssa, sillä sen tahtonut peittää sitä liikaa laittamalla mitään sen päälle, mutta mikään paita ei myöskään oikein istunut sen alle, tai paita oli väärän sävyinen tai loi asuun vääränlaista tunnelmaa.. Lisäksi rupesin miettimään sen epäkäytännöllisyyttä, etenkin kun olen myös yksi vessassaravaaja ja me kaikki haalarien ystävät tiedämme millaista se on. Vielä kun haalarissa on hitusen kiukutteleva vetoketju, niin en vain tahtonut ottaa sen kanssa riskejä.

Siispä hylkäsin haalarin ja päätin luottaa mekkoihin kuten aina. Tahdoin kuitenkin tähän tilaisuuteen hitusen pidemmän mekon, ja tämä taitaakin olla ainoa midi-mekko, joka multa löytyy. Hameita kyllä riittää! Siispä pohja oli valittu. Ensimmäisenä lähdin yhdistämään tähän kenkiä. Valintana olivat nudet pumpsit, mekkoon sointuvat vaaleansiniset pumpsit tai nämä Minna Parikan neon oranssit käärmeennahka sydänkengät. No ei ole kauhean vaikeaa arvata, mitkä päätyivät jalkaani. Tämä kenkävalinta oikeastaan päättikin sitten koko asun teemaan. Pukukoodihan oli inspiraatio ja valittuani asuun sinisen ja sen vastavärin keltaisen, niin mun asun teemaksi nousi sen myötä yksi kevään trendeistä: kaikki väriliitujen värit.

Seuraavaksi oli sitten aika takin valinnan ja koska väriteemalla mentiin, niin valikoitui mukaani tämä Lontoon Brick Lanen vintage kellareista löydetty ihanan pinkki yksilö. Takkia olen myös koristanut parilla Leviksen pinssillä. Pinkistä farkkutakista on tullut mun uusi vakkari, mutta sen sijaan tätä laukkua pääsen käyttämään aivan liian harvoin. Kun mahdollisuus esitti itsensä, ei sitä voinut jättää käyttämättä. Tämä laukku on maailman söpöin, mutta ei kauhean käytännöllinen. Mulle taisi nimittäin sattua tästä mukaan vähän maanantai-kappale, sillä se pysyy melko huonosti kiinni. Vaikka siinä tuleekin cross-body ketju, niin clutchina sitä on pakko käyttää. Mikäli laukun kanssa cross-bodyna käytettynä esimerkiksi kävelisi, niin voisi se koska tahansa pamahtaa auki. Siispä käyttöön ei juuri pääse, vaikka kaunis laukku onkin.

Nämä pinkit lasit tarttuivat myös mukaan kävelyltämme Brick Lanella ja ne kyllä kruunaavat koko asun. Alkuun meinasin jättää ne pois päästäni asukuvien jälkeen, sillä ajattelin niiden haittaavan näkemistä liikaa sisätiloissa. Noh, jätin ne kuitenkin päähän ja ne todella olivat kyllä mun asun vetonaula! Oli itselle tosi hassua olla ekaa kertaa isommassa blogitapahtumassa, kun niin monet pysähtyivät laseja kehumaan! Kehuja, kommentteja ja kysymyksiä tuli niin tutuilta kuin tuntemattomiltakin. Brändin nettisivut ovat nyt (viimein) lanseerattu, mutta tätä mallia ei tainnut netistä löytyä. Koska asussa lasien ja värien kanssa tapahtui jo aika paljon, niin korut päätin pitää aika yksinkertaisina. Tai kyllähän asuun piti vielä yksi väri änkeä nimittäin korviin nämä Zaran vihreät ja turkoosit korvakorut. Matchasin myös kynsilakkani näihin korviksiin, vaikka tuskin siihen kukaan niin huomiota kiinnitti. Koska olen enemmänkin lisää yksi koru kuin ota yksi koru pois ihminen, niin ranteeseen vielä tuo Korsin rannekoru ja tämä sillisalaatti oli valmis!

Itselleni tämä oli lemppari asu pitkään aikaan, sillä kerrankin oli mahdollisuus pukeutua! Töissä meillä saa olla vaan mustaa, tehdessäni sijaisuuksia en tahdo vaatteideni nousevan puheenaiheeksi (etenkin kun mun somet on jo ihan tarpeeksi iso puheenaihe hahah...) ja valmennuskurssille pukeutuessa tahdoin vain pukeutua nopsasti ja johonkin mukavaan. Siispä kerrankin oli aihetta pistää jotain oikeasti hauskaa päälle!


Miten on, onko asu myös teidän mieleenne?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

saaraw
saaraw,
täää asu on niin upea!! Nuo kengät<3
nouw.com/saaraw
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229