Inspiraatiota talven pukeutumiseen

Yhteistyössä Esprit kanssa

Pikkujouluihin ja muihin joulun juhliin

En ole maailman suurin glitterin tai paljettien fani, mutta pientä kimalletta täytyy joulun juhlissakin aina olla. Smaragdi on aivan ihana sävy talvisin! Tykkään myös todella paljon tähtikuvioista, mutta turhan usein kaikki tähti-aiheiset jutut ovat hopeisia ja mun lemppari metallinen sävy on kuitenkin kulta. Olen aivan ihastunut näihin Mikaela Lyonsin koruihin, jotka ovat yhden mun lemppari bloggaajan eli Alice Catherinen suunnittelemat. Löysin myös Madewellin sivuilta tämän aivan ihanan tähtikuvioisen pikkulaukun! Se matchaa täydellisesti näihin Espritin viininpunaisiin korkokenkiin, jotka ovat niin klassiset.

Espritillä on juuri nyt laaja valikoima kenkiä talven kaikkiin tarpeisiin. Heiltä löytyy niin juhlavia kokokenkiä, lämpimiä talvikenkiä ja pehmoisia tossuja! Talven tärkein asia vaatekaapissa on kuitenkin mielestäni hyvät talvikengät. Kuljettuani toissa vuonna läpi talven varsin ohutpohjaisissa kengissä, olen alkanut aivan erityisesti arvostamaan kunnollisia talvikenkiä. Yllätyin siitä kuinka suuri valikoima talvikenkiä Espritillä oli. Espritiltä löytyy niin aidosta nahasta valmistettuja kenkiä, korollisia kenkiä, tekoturkiksella vuorattuja kenkiä, polveen yltäviä saappaita - aivan kaikkea. Mun lemppari talvikenkiä ovat paksupohajiset ja vuoratut saappaat. Paksut pohjat ja karvavuori pitävät varmasti varpaat lämpiminä! Tästä postauksesta löydätte myös vähän inspistä talvikenkiin!

Kaupunkikävelylle

Tässä vähän inspistä ulkopukeutumiseen! Tähän asuun oli tarkoituksena hakea klassisia sävyjä, malleja ja yhdistelmiä. Villakangastakki on jokaisen talvivaatekaapin peruselementti, samoin kuin hyvät nahkasaappaat. Näitä korkoja ei ehkä ihan liukkaimmilla keleillä kannata käyttää, mutta nyt ennen lumen tuloa ovat ne vielä täydelliset! Oon aina rakastanut Mulberryn asusteita ja tämä Darley laukkuhan multa löytyy eri koossa ja värissä. Tämän asun voisi myös hyvin yhdistää seuraavaan asuun, ja talvipäivän go-to asu on valmis!

Talven go-to asu

Tämä asu on niin varsin mua. Okei, tää on niin mua, että oikeastaan mulla on jo tuo tismalleen sama villapaita, samantyyppinen haalari, samantyyppiset korvakorut, aika samantyyppiset kengät ja hiukan samanmallinen laukku ja tuohon asuun pukeuduin palatessani juuri Lontoosta. Mun go-to asut ovat juuri tämäntyyppisiä - ne ovat käytännöllisiä, siistejä ja ennen kaikkea mukavia. Nämä saappaat ovat aivan ihanat! Kauniit sekä käytännölliset. Mulla ei ollut yhtenä talvena kunnollisia talvikenkiä, mun varpaani olivat jäässä kaiken aikaa, sillä kenkieni pohjat olivat liian ohuet. Näissä sappaissa on ihanan paksut pohjat ja vielä nätit samettinauhat.

Kotihetkiin

Talvisin parasta on rentoutua kotona lämpimään vilttiin kääriytyneenä tv:n tai kirjan ääressä. Kävin Lontoossa Abercrombien liikkeessä ja silittelin siellä tätä kylpytakkia. Niin kovasti tahtoisin tuoda sen kotiin, mutta se olisi vienyt liikaa tilaa mun laukustani. Tuommoinen pehmoinen karvatakki olisi niin ihana! Willsin talvilegginsit ovat mun go-to asuni kotona. Multa löytyy useampi pari ja käytän niitä niin nukkuessa kuin myös päivällä vaikka tätä blogikirjoitusta raapustellessani. Mun varpaani myös palelevat aina, joten tossut on talvella aivan must.

Mikä on ollut sun go-to asu nyt talven kynnyksellä?

Entä minkälaiset ovat sun suosikki talvikengät?

Tykkää-merkinnät

Kommentit