Epäonnistuneet asukuvat osa 4

Tänään päätin palata taas epäonnistuneiden asukuvien äärelle. Tämä saattaa ehkä osin johtua siitä, että olen flunssassa, enkä jaksa ruveta tyhjentämään matkalaukkua tai järjestämään kuvaussessiota. Mulla oli hetken mielessä tehdä inspiraatiopostausta vanhoista asuista, ja kuvia selatessani mieleeni tulikin tehdä taas postaus epäonnistuneista asukuvista. Oon nimittäin näissä käynyt asupostauksiani läpi kronologisessa järjestyksessä, joten nyt vuorossa olisikin lähes tasan vuosi sitten kuvattuja asuja. Siispä tämä postaus voi tarjota asuinspiraatiota sekä huvitusta samaan aikaan!

Näin söpöjä asuja mun blogissa ei ihan aina näy, vaikka toisinaan kyllä yhä. Tykkään kyllä tästä asusta yhä todella paljon ja oikealla fiiliksellä voisin pistää sen päälle vaikka samantien. Tuolle päivällehän tämä oli täydellinen, sillä tavattiin Ellin kanssa ensimmäistä kertaa englannissa ja vein hänet Peggy Porschen Cakes kahvilaan.

Olen aiemminkin sanonut, etten osaa laittaa/ottaa pois aurinkolaseja, niin että se näyttäisi järkevältä. Todistettakoon se taas kerran.

Come on let's twist again, like you did last summer.

Todellisuudessahan taidan juuri astua rapulta alas ja laskea laukkua kädestä, mutta se näyttää siltä kuin alkaisin juuri tanssahtelemaan.

"I WANT YOU"

Niin mitä mä sanoin niistä aurinkolaseista?

Ahdistaa, ahdistaa ahdistaa...

Näytän ihan totta siltä, että todella ahdistuneena odottaisin jotain.

Walking away from your bullshit like...

En muuten kestä, kun mulle tulee tästä ihan mieleen joku meme -kuva, mutta en millään saa päähäni mikä se on!

Tästä asusta ei ole varsinaisesti erillistä asukuvapostausta, vaan sujautin nämä mukaan tyosta ravintolasta kertoneeseen postaukseen. Tässä oli mun matka-asu, joten senkin takia aika yksinkertainen, enkä päättänyt tehdä omaa postausta. Muuten tämä on yhä aika mun tyylinen, paitsi leggingsit vaihtaisin housuihin (muistan etten tuolloinkaan tykännyt siitä että mulla oli vaan leggingsit jalassa - vaikka nämä ovatkin tosi housumaiset sellaiset - mutta muita multa ei tuolloin kaapista löytynyt) ja kenkävalinnasta en tykkää, mutta sille taas ei voi reissussa mitään, sillä en viitsinyt kantaa laukussa useita kenkiä. Sentään nuo näyttävät tässä huomattavasti puhtaammilta kuin mitä nyt viime reissulla..!

En tiedä mikä tämä ilme on näissä molemmissa? Lisäksi tämä käytävä oli aika pimeähkö, joten monissa kuvissa pienikin liike näyttää todella tärähtäneeltä.

"I have seen the light and it's calling me."

Judging you.

*Gulp* Uh-oh.

En ymmärrä miten silmäni voivatkaan näyttää noin suurilta. Näytän ihan totta siltä, että olisin pahastikin järkyttynyt jostain.

Postaushan sai nimensä siitä, että ylläni oli vain perin brittiläisiä merkkejä. Tämä asu on ehdottomasti niin mua, paitsi jälleen korvaisin leggingsit housuilla, mutta nämä on tuolla samalla reissulla otettuja kuvia. Ostin nuo kengät tällä reissulla, ja jos ne olisi jo löytynyt kaapista tuon ylemmän kuvan ottohetkellä, niin olisin ehdottomasti vaihtanut näihin! Tuo paita on mun aivan lemppari ja varmasti viime syksyn käytetyin vaate. Muutenkin tässä asussa on pelkkiä lemppareitani.

Nämä olivat muuten ensimmäiset ja toistaiseksi viimeiset isäni kuvaamat asukuvat, saatte miettiä miksi... Jotenkin näytän ehkä hitusen ärsyyntyneeltä sekä näissä, että lopullisissa hyväksytyissä otoksissa. Homma ei tainnut olla ihan hallussa tällä kertaa.

"Ota ne kuvat pystyyn!!"

Nämä olivat tosiaan molemmat vaakakuvia, kuten niin monet muutkin... Kuten homaatte, olimme jo ehtineet vaihtaa lokaatiota tässä välissä.

Odotan auton menevän ohi... "Älä ota kuvia kun odotan auton menevän ohi!"

"Älä edelleenkään ota kuvia kun odotan auton menevän ohi"

"Eksä nää että tuolta oli tulossa auto, älä vieläkään ota kuvia kun odotan auton menevän ohi!"

Huomaattehan myös, että molemmat näistä olivat alunperin vaakakuvia.

*Syvä huokaus* Tästä ei tule mitään!! *Rage quit*

Tästä setistä löytyi vaan kaksi otosta, jotka oli sen arvoisia että pääsivät tänne! Aika harvinaista. Samana päivänä kuvatuista Farkkuhameessa lehtipuun alla -postauksen kuvista ei puolestaan löytynyt lainkaan epäonnistuneita. Tuossa päivässä on siis selvästi ollut jotain maagista. Nuo farkkuhame-kuvat on muuten yhä mun yksiä lemppareita, niissä on niin upeat syksyn värit!

Tässä asussa mentiin taas samalla värimaailmalla kuin postauksen ekassa asussa. Musta tuntuu, että tänä vuonna oon jotenkin käyttänyt vähän vähemmän vaaleanpunaista kuin viime vuonna, vaikka pidänkin siitä yhä aivan yhtä paljon? Tässä on kyllä taas niin monta elementtiä, joista tykkään, joten pidän asusta paljon. Se vaan taas tarvitsee sen kivan ja vaaleanpunaisen fiiliksen!

Welcome to the dark side...

Mä voin aivan hyvin! :)

Tästäkin asusta löytyi tosi vähän epäonnistuneita kuvia! Näitä kuvattiin viime lokakuussa, juuri ennen ensilumen tuloa - silti mulla oli vain trenssi yllä, sillä "nyt on vasta lokakuu". Ajatelkaa nyt, viime vuonna ensilumi satoi jo ihan parin viikon kuluttua! Hyrr.. Anywasy, tämä asu on jäänyt kyllä mieleeni semmoisena, josta tykkäsin aivan erityisesti. Jotenkin tässä yhdistyi juuri sopivasti klassisuus - kauluspaita, trenssi ja baskeri, sekä leikkisyys - mekon kirjailu ja kaiken kanssa sotiva kirkkaanpinkki niittilaukku! Mun mielestä tuo laukku on niin täydellinen elementti, joka täysin luo tämän asun tunnelman. Jos olisin yhdistänyt siihen mun tyypillisen neutraalin Vuittonin Evan, ei asussa olisi ollut puoltakaan siitä asenteesta, mitä siinä mielestäni on. En myöskään voi uskoa, että tuo mun yläasteella ostettu baskeri oli niin sävysävyyn mekon kirjailun kanssa!

Ole yhtä tuulen kanssa, tunne se kasvoillasi!

Okei apua, nyt on liian kylmä, nyt lopetetaan.

Mikä oli tällä kertaa "onnistunein" otos? Entäs viime syksyn asut - mikä niistä oli mieluisin?

Mitäs tykkäsitte tästä uudesta konseptista, että samalla kun käydään läpi epäonnistuneita kuvia, niin käydään myös läpi mietteitä vanhoista asuista?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JennyJanette
JennyJanette,
Hauskoja kuvia, oot tosin jokatapauksessa upea näissä kaikissa 😍❤
nouw.com/jennyjanette
emiliaveronikan
emiliaveronikan,
Nää on parhaimpia postauksia! 😃 ♥
nouw.com/emiliaveronikan
ainoaxberg
ainoaxberg,
Hahah nää on niin hauskoja postauksia! :--D
nouw.com/ainoaxberg
NennaKalsi
NennaKalsi,
Ahaha ihana piristys päivään tää postaus!! 👌🏼
nouw.com/nennakalsi
stepstoselflove
stepstoselflove,
En kestä näitä kuvia, niin parhaita sarppa:D<3!!! I want you mun lemppari<3
nouw.com/stepstoselflove