Beigeä ja printtejä

Jumper - Marks & Spencer I Blouse - Sézane I Trousers - Marks & Spencer I Beret & Earrings - Brick Lane Vintage Market I Handbag - Mulberry I Shoes - Office

Mainitsin aikaisemmassa postauksessani, kuinka olen ollut varsinainen outfit repeater, kun talvivaatteeni ovat yhä olleet sängyn alla. Tätäkin asua olen käyttänyt useampaan kertaan ja muutoin samaan asuun vain eri villapaidalla on tullut myös pukeuduttua useampaan otteeseen. Nämä kuvat ovat edelliseltä Lontoon reissultani - tuolloin sää oli sellainen varsin stereotypisen brittiläinen, vaikka todellisuudessa Lontoossa on harvoin noin huono sää. Koko reissun ajan satoi, mutta ei sellaista kaatosadetta, vaan sellaista näkymätöntä sadetta, jolloin pisaroita ei tipu, mutta kaikki on märkää. Radiossa sitä taidettiin yksi päivä kuvailla myös suihkepullo-sateena. Näissäkin kuvissa sataa, vaikkei sitä muutoin kuin lähikuvasta ehkä huomaa - paitsi mun otsatukasta. Mun otsahiukseni eivät siis ole täynnä valkoista hilsettä, vaan vesipisaroita. Otsatukan olen onneksi ehtinyt reissun jälkeen käydä leikauttamassa. Se oli nimittäin taas niin pitkä, että sitä oli pakko pitää sivuotsatukkana, vaikka ei sekään varsinaisesti paha lookki ole.

Olette varmaan jo kaikki kyllästyneet näihin housuihin ylläni. Nämä ovat edelleen kuitenkin yhdet mun suosikeistani. Tahtoisin ehkä toisetkin ruudulliset housut, jotkut beigen sävyiset, mutta katsotaan tulisiko sellaisia vastaan tulevalla Lontoon reissulla. Koska tänä syksynä kaikki mun asukuvani ovat olleet reissuista, on mulla ollut lähinnä housuja päällä. Mekot kun ovat shoppaillessa vähän huonoja kun aina sovittaessa puuttuu joko paita tai pöksyt. Mutta älkää huoliko, kyllä mä mekkoja yhä rakastan. Villapaita on myöskin Marks & Spenceristä, paita on 100% cashmere-villaa ja löysin sen puoleenhintaan. Oon ollut kyllä niin tyytyväinen tähän löytöön, sillä se on päässyt käyttöön kerta toisensa jälkeen. Oikeastaan kaikki asun osaset ovat olleet asioita, joita olen käyttänyt todella usein. Tämä Sézanen paitakin on nyt toista kertaa asukuvissa ja kolmannet on tulossa.

Tykkään itse tästä asusta todella paljon, tässä on monta elementtiä josta tykkään: harmooninen värimaailma (okei punaiset sukat kun reissussa ei ollut muuta), ruutuhousut, korkea kaulus ja koristeelliset hihat, kerrokset, baskeri, kultaiset (rengas)korvakorut, ja (leoparikuvioiset)kävelykengät! Nämä kaikki asun osaset ovat olleet mun lemppareita niin yhdessä kuin erikseen. Korvikset löytyivät itseasiassa Lontoon Brick Lanen Vintage Marketista. Maksoivat viisi puntaa ja olen käyttänyt niitä taukoamatta. Edullisten korvisten kohdalla aina vähän pelottaa jos ne saavatkin aikaan jonkun tulehduksen, mutta näiden kohdalla ei ole ollut mitään ongelmia - onneksi! Baskerin löysin samasta marketista, mutta eri puodista aiemmin keväällä. Mulla on ollut tarkoituksena postata mun Lontoon ostoksista, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Ehkä jos tänään saan tuotteet kuvattua, niin niistä voisi ensi viikolla saada postauksen kasattua. Siinä välissähän ehdin kyllä käydä Lontoossa vielä kertaalleen.

Mulla on ollut tarkoituksena kasata nyt syksyllä sellainen kuvitteellinen kapselivaatekaappi -postaus, mutta kun blogin kanssa on ollut taukoa, en ole saanut sitä aikaiseksi. Ja vaikka tarkoituksena oli olla kuvitteellinen kapselikokoelma, niin käytännössä mulla on ollut sellainen nyt syksyllä käytössä. On oikeasti ollut kiva huomata, että pienemmälläkin pärjää, vaikka en ehkä pysyvästi käyttäisi noin kolmea housuparia ja viittä villapaitaa. Mulla on kovasti tarkoituksena saada vaatekaapistani vähän toimivampi. Tahtoisin kaiken sopivat yhteen, kaiken sopivan ylleni ja kaiken olevan tuotteita joista todella tykkään. Olen alkanut olemaan paljon kriittisempi ostosteni suhteen ja ostamieni vaatteiden määrä on todentotta vähentynyt. Olen myös löytänyt pari brittiläistä nettikauppaa, joidenka ylläpitäjät valmistavat kaikki vaatteet pienen tiiminsä kanssa - eli täysin eettisesti. Olen sunnitellut tilaavani heiltä muutamia vaatteita, mutta en niistäkään halua ostaa "turhia" vaatteita ja siksi olenkin lykännyt ostopäätöstäni. Tarjolla on kaikkea ihanaa, mutta tahdon ostaa vain sellaista joka todella tulee käyttöön. Siispä en tahdo pistää tilaukseen kaikkea mistä tykkään, vaan ne valitut palat jotka tulevat tarpeen.

Tällä viikolla on edessä Lontoon reissu ja sitten paluu työhulinoiden keskelle. Tälle viikolle en ehkä toista postausta enää ehdi väsäämään, mutta toivottavasti taas ens viikolle ehtisin jotain kirjoitella. Nyt kyllä tuntuu siltä, ettei ihan ole ajatus tätä kirjoitellessa kulkenut, mutta toivottavasti teksti on ollut edes jokseenkin yhtenäistä. Mulla olisi tällä hetkellä oikeasti niin paljon ideoita mistä kirjoittaa, kunhan sitä olisi aikaa ja saisi aikaiseksi! On vaan niin paljon töitä, joulujuttuja, kotona siivottavaa ja järkättävää sekä kaikkea muuta, mihin aika tuppaa katoamaan. Joulukin on ihan totta aivan nurkan takana!

Kuinka moni muu on jo innoissaan joulusta?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Taru,
Ihan täydellinen nuden värinen laukku! <3
Joulusta puheenollen toihan ois ihan täydellinen joululahja mulle itselleni, hah! 😃 Mä odotan jo innolla että on joulukuu, odotan ihan malttamattomana kaikkia joulukalentereita! <3
taruanuelina.blogspot.fi/
stepstoselflove
stepstoselflove,
Ihan täydellinen asu! Voi kumpa jaksaisin itekkin panostaa ja laittautua noin ihanasti <3 noi kengät !! ❤️
nouw.com/stepstoselflove