PORT MACQUARIE OCH KÄNGURUS

Brisbane

På torsdag kvällen kom vi alltså fram till Port Macquarie och checkade in på något motell. Malin och pappa kände sig inte hungriga så jag och mamma gick själva in till stan för att äta middag. Mycket hade redan hunnit stänga, trots att klockan knappt hade hunnit slå nio. Vi hittade till slut ett ställe som verkade okej. Det var det inte. Resans sämsta mat. Mamma klarade inte ens av att äta upp trots att hon var hungrig.

Dagen efter startade vi med att åka till ett koalasjukhus. Det var mysigt. Vi adopterade en koala i ett år i Malins namn, och hon ska få hem något certifikat på posten om det.

Sedan åkte vi till Flynn's beach och låg där i någon timme eller två. Så vackert där, som vanligt. Börjar nästan bli van.

Vi åt lunch inne i stan som heller inte var någon höjdare tyvärr. Jag och Malin försökte sedan shoppa lite eftersom det var Black Friday, men ingen av oss hittade något. Kanske lika bra, eftersom Singapore ska ha så bra shopping så jag kanske borde spara mig tills dess. Här är ett fint kort från dagen i alla fall:

På eftermiddagen åkte vi vidare. Familjen var besviken över att de inte hade fått se några kängurus på vägen. Deras böner blev hörda när vi stannade till på ett mack där det jobbade en svensk som tipsade om en golfbana i närheten som kängurus brukar vara på. Det var ändå på vägen, så vi stannade till där. Fanns hur många som helst, så det var kul!

Gillar

Kommentarer