BLUE MOUNTAINS

Brisbane

I tisdags åkte vi iväg på en dagsutflykt till Blue Mountains. Det var en organiserad tur med en guide som var alldeles för pratglad och skojfrisk. Tackade mig själv för att jag kom ihåg att ta med hörlurarna. Vid Blue Mountains fick vi i alla fall se massa fina vyer, åka två linbanor och en railway vilket faktiskt var rätt häftigt, och gå i liten skog där det fanns en konstig dinosauriepark.

Vi kom tillbaka rätt sent och var trötta så vi bestämde oss för att hitta något ställe att äta lite fort för att sen kunna gå hem och slappa. Det tog dock lång tid att leta upp något ställe som passade budget, vad vi var sugna på och framför allt vår klädsel (se bild ovan) och fräschhet. Till slut hittade vi ett japanskt ställe. Tog självklart sushi.

Dagen efter regnade det supermycket, vilket vi visste om sedan tidigare att det skulle göra, så vi gick på stan typ hela dagen. Hittade bara två basic t-shirts, men kände mig ändå nöjd. Tyvärr innebar det att vi missade Bondi Beach eftersom det här var sista dagen i Sydney vilket känns lite tråkigt då det är Australiens mest kända strand, men vafan. Man kan inte göra allt.

Gillar

Kommentarer