Väggfärgen i vår matsal


Ja hörrni, ÄNTLIGEN har vi valt färg till matsalen och börjat målat! Vi visste båda att vi ville ha en grå-beige, men exakt vilken var lite upp till mig. Så vi köpte hem tre färgprover för säkert en månad sen och tittade hur dom såg ut på väggarna. Nja, för vit. Nej, för mörkt. Hm, kanske lite väl mycket mot det rosa. Sen bestämde jag mig för en helt annan färg som vi inte testat, men den var slut. Men nu, efter att ha googlat och kollat Pinterest sa jag till Johan " NU vet jag vilket färg det blir" och så åkte vi och köpte den. Igår började vi alltså måla väggarna och idag tog vi andra varvet och färgen är verkligen PERFEKT. Jag är såååå nöjd! Helt sjukt att det vart så bra trots att vi inte provat den först! Även taket, listerna och fönstren är målade vita på nytt och vi ska också måla dörrarna vita.

Vi använde färgen Kalk från Jotun.Före med endast gipsskivorna uppe!


Medan vi målar!

Färdiga resultatet kommer sen när vi tar bort golvpappen och städar bort alla verktyg samt lägger tillbaks listerna vid golvet. Ska vi så roligt att tillslut köpa/göra ett matbord att lägga in och all annan inredning!


Är det någon som kommer ihåg hur det såg ut från första början?Två bilder från innan vi slipade golvet och la upp gipsskivor!


Nu ska vi börja lägga oss efter en dag fylld med planritningar, väggmålning, köp av färg till dörrarna och både lunch och middag ute i solen. Gonatt på er! 💕

Gillar

Kommentarer

angelicaniemi
angelicaniemi,
Wow va fint det blir! 😍👌🏻
nouw.com/angelicaniemi
sarastrand
sarastrand,