Två loppisfynd från REPRISEN

Oj oj oj, vad jag har loppisfyndat redan den här sommaren! Mina nya favoriter är ju faktiskt PMU och Reprisen i Öjebyn, där kommer det in nytt hela tiden! PMU har lite bättre koll på grejerna och därför är det även dyrare, reprisen har riktigt billigt men samtidigt har jag bara hittat något där en gång och det var för några veckor sedan. Låt mig visa!


En rätt så stor och TUGN kristallskål? Eller glas? Jag vet faktiskt inte? Hittade senare en ofärgad mindre för 300:- så jag tyckte detta var riktigt bra gjort av mig då jag köpte den för 65:-!Men här kommer fyndens fynd! En lampa jag såg stå där bland alla andra lampor och tänkte att jaaa men den där kan väl va fin. Köpte den för 70:- också och såg sen att det stod IKEA på den. Thomas sa då att jag borde kolla upp vad det är för lampa eftersom gamla grejer från Ikea kan va värd en del idag. Hittade väldigt fort att den var värd mellan 1000-2000 idag, kan lägga in texten här nedan så får ni läsa!

Hur som, den är för bred för att få plats på något av våra nuvarande bord och bänkar men framme ska den då stå! Måste bara klura ut var, kanske i hallen sen när den är klar? Eller vardagsrummet när det blir klart?Några bilder från min instagram där ni ser hur skålen ser ut på plats och texten om lampan!


Gillar

Kommentarer