Recension av ACO bronze cream + två till favoriter

Innehåller affiliate-länkar


Åh, så härligt att sitta här vi datorn med solen som lyser in och värmer en lite! Känns verkligen så skönt att den mörka tiden nu helt är över! Jag lyssnar på podden om Palmemordet i skrivande stund, vilket är lite svårt att hänga med i medan jag skriver men nånting hör jag iaf! Bredvid mig står tre ACO produkter som jag tänkte skriva lite om här och speciellt om deras Bronze Cream! Jag älskar verkligen ACO, tycker att deras produkter är såååå bra och vet inte hur många år jag använt nånting från det märket! Det bästa är ju att dom hela tiden nu kommer ut med fler och fler spännande produkter!ACO face soft bronze Day Cream - För några år sen var det här en favorit för mig, sen var det som att jag helt glömde bort den och nu var jag tvungen att skaffa den igen när jag såg Mimi Höglin tipsa om den! Hur har jag kunnat glömma den här?! Så så så bra.

Det är alltså en färgad dagkräm som gör att man ser lite brunare ut, funkar super att ha istället för smink eller under sminket! På mig försvinner alltid brun utan solen i ansiktet först och då är ju den här jättebra att lägga på lite snabbt istället för att börja kladda med bus jämt. Dessutom känner mig sig återfuktad hela dagen och färgen håller bra!

-Oparfymerad

-Återfuktande

-Mjukgörande

-För en solkysst färg du kan tvätta bort

- Priset får tummen upp!


Före:


Efter:Lite svårt att visa med tanke på att jag står i badrummet och belysningen är rätt kass där, men jag hoppas ni ser en liten skillnad iaf! Hur som, tro mig den är BRAAAA!


Nu hoppar vi vidare till de andra två produkterna jag verkligen gillar och använder just nu!


Vi börjar med en gammal favorit - ACO SUNKISSED BODY LOTION Den här byter jag ut/kompletterar min vanliga lotion med. Det den gör är att återfukta och ge lite färg som håller i sig, alltså ingen superbra bus-produkt men jättebra att bygga på/hålla kvar brun utan solen med eller den riktiga brännan. Den doftar dessutom väldigt gott tycker jag!

-Doftar gott

-Återfuktar

-Bra pris

-Fin att bygga på/behålla brännan medEn ny favorit jag inte hunnit använda mer än någon gång - ACO sensitive face micellar gel Den här använder jag för att ta bort sminket med i duschen! En oparfymerad gel som jag utan problem tar bort sminket runt ögonen med utan att det svider! Upplever heller inte att huden känns torr och stram efter vilket det kan bli av gel tycker jag.

-Oparfymerad

-Bra med pump!

-Svider inte i ögonen

-För känslig hudSå där ja, är det någon av er som testat dessa produkter eller har ni kanske en annan ACO-favorit? Tipsa mig gärna 💕

Nu ska jag ut i solen en sväng med Pixie, ha en bra söndag!

Gillar

Kommentarer