Min bas: caia bronzed beach och decleor sun kissed cream

Innehåller affiliate-länkar

Om det är något jag älskar att testa nytt av så är det just färgade dagkrämer och krämiga saker som ger en lyster! Så kul att jag nu hittat en ny favoritkombination som jag tror kommer hålla i sig heeeeela sommaren!Det är nämligen Caias Liquid Highlighter och Decléors sun-kissed cream jag börjat använda! Jag blandar dessa samtidigt och duttar in i hela ansiktet med antagligen heeeelt fel borste, men tycker det blir bra ändå. Sen sprayar jag alltid någon fuktspray över och duttar lite till.Highlightern har jag I färgen Bronzed Beach och jag tror jag lyckades välja helt rätt färg för vad jag vill ha, men den finns i en ljusare och en mörkare också.


Sun-kissed cream är en färgad dagkräm och kommer egentligen i en lyxig burk, men jag fick detta prov efter en utbildning. Dock är den ganskaa dyr så vi får se om jag kommer unna mig en ny när provet är slut... Kanske kommer nån riktigt bra rabatt nån dag!

Highlighter finns här!

Krämen finns här!Här fick ni en massa bilder på hur det ser ut på! Mina sommarfräknar syns igenom och även kindernas färg, vilket jag tycker är perfekt! Vill inte täcka allt, bara få lite färg och lite jämnare hud.


Hahah förresten om det är något jag fortfarande inte lärt mig att fota så är det selifes. Tycker det är så tråkigt att fota sånt så därför är mitt instagramflöde helt utan selfies, men till såna här inlägg kan det ju vara bra att ha!


Nu ska jag börja åka till jobbet! 🥰

Gillar

Kommentarer