Kursträff 2 - Dag 1


I lördags var det dags för träff med inredningsgänget! Jag vaknade tidigt och sminkade mig långsamt innan jag i god tid började gå mot Strandvägen. Vi var på samma plats som sist så jag visste på ett ungefär hur jag skulle ta mig dit. Verkligen skönt att jag bokat ett hotell med gångavstånd till utbildningen!Vi fick i uppgift att två och två gå till en butik vi blev tilldelad och där kolla hur skyltfönstret såg ut nu och lite vad butiken säljer. Vi fick Malmstenbutiken som låg några meter bort bara.När vi hade gått runt där och fotat lite så fick vi ett konstverk som skulle ingå i uppgiften. Vi skulle även välja mellan en vas och en skål som vi också skulle jobba utifrån.

Vi fick en bild med massa olika blommor på en svart bakgrund och till detta valde vi vasen.

Nu var alltså uppgiften att komma fram till ett förslag på hur vi skulle styla om skyltfönstret med hjälp av butiken, konstverket och vasen. Detta skulle vi visa genom en moodboard, flatlay och en ritning/skiss.Sen började vi leta grejer till våran flatlay samt klippa ur tidningar till moodboarden. Jag tycker att det är väldigt roligt att göra moodboards för hand, det tar bara så lång tid och därför prioriterar jag oftast bort det i uppgifterna. Synd!

Till lunch hämtade vi sallad från Holy Greens och sedan fortsatte klippandet ett tag till!På slutet av dagen lyssnade vi på en föreläsning om färg och hade sedan en workshop. Uppgiften blev att på några minuter sätta ihop färger som man trivs med och dras till och bredvid ha färger man inte gillar, men ändå få dom att passa ihop.

Översta bilden är alltså färger jag har lite svårt för och speciellt tillsammans, men jag tyckte jag fick ihop det bra! Andra bilden är, som ni kan gissa, färger jag gillar!Efter kursen gick jag till Zara home där jag hittade lite grann! Sen fort till hotellet för att byta om till nånting skönare innan jag gick ut igen för att leta mat och kolla i nån butik till! Till middag fick det bli tacos, enkelt och gott haha!


Gillar

Kommentarer