Indy beauty 3 in 1 exfoliating facial mask

Innehåller affiliate-länkar


Jag har testat en av Indy Beautys nya produkter och jag gillar den verkligen! Testat det mesta ur den rosa hudvårdsserien som kom först, men gillar inte doften och därför har jag inte använt produkterna fullt ut. Sminket har jag inte testat alls, men blev sugen på ögonbrynsgelen som kom nu! Produkten jag testat nu är ur den "vita serien" och heter Indy Beauty 3 in 1 exfoliating facial mask!

Jag gillar den här rätt så mycket, man känner sig så ren och fräsch efteråt utan att det känns torrt eller stramt!Vad är det för produkt egentligen?

En trippelverkande mask för ansiktet som exfolierar (tar bort döda hudceller) huden på tre sätt! Det här gör den med hjälp av AHA- och BHA-syror, korn från silica och enzymer från granatäpple.

Den tar alltså bort dina döda hudceller som kan göra att huden känns torr, därmed får du ny lyster och huden blir lenare!

Komplettera med solskydd!

Egentligen ska man använda solskydd när man håller på med sånt här, ex. spf i din dagkräm, eftersom huden blir känsligare. Jag är vääääääldigt dålig på detta. Under sommaren ABSOLUT, men annars blir det inte av.

Skulle gärna hitta nån riktigt bra färgad dagkräm eller vanlig dagkräm med högt solskydd i att ha nu till sommaren, då snackar jag minst 30. Har testat två väldigt bra, men skulle gärna hitta billigare alternativ. Jag kan länka några nedan, men om ni vet nån bra färgad kräm med högt solskydd så säg gärna till!Användning!

Det jag gör är att rengöra ansiktet först, bort med smink osv. Sedan lägger jag lite grann i T-zonen (Panna, näsa, haka) och låter det verka 1 minut. Tar sedan och masserar in kornen lite grann och sköljer bort med vatten, klart! En gång i veckan är rekommendationen och det är vad jag håller mig till!

Lite röd blir man, men absolut inte som med den från Emma S!- 100% vegansk

- Parfymfri

- Huden känns ren

- Innehåller AHA- och BHA-syror

- Känns inte torrt/stramt efteråt

- Exfolierar med syror, enzymer och korn.

- Rekommenderas från 16 årDet var allt jag hade att säga om den här produkten! Någon som testat/vill testa? Vad tyckte ni?

Nu ska jag börja jobba snart, ha en bra vecka! 💕

Gillar

Kommentarer