Header

Igår gick Galan, som jag sett framemot i veckor, av stapeln. Vid 18-tiden träffade jag Ida och Alexandra i Vasa stadshus och minglade runt med dem innan programmet i festsalen började. Dresscode för kvällen var Black & White, och många hade satsat på svart klädsel.

Kvällens programvärdar var Nicke Aldén och Janina Kronlund. De delade också ut flera av kvällens pris. Priset för årets fotoblogg gick till Jarina, och Lindas Lantliga utnämndes till årets Kreativa blogg.

Sedan uppträdde kvällens första artister, duon Sam Zimon från Ingå.

Novias estenomstudernade hade satt ihop en modevisning vid namn Wearable but wow, som inkluderade olika klädstilar som visades upp av olika modeller.

Här är alla estenomerna. Vilket toppengäng!

Bl.a. härliga Anitha och Penny Schulman skickade en videohälsning och önskade oss alla en trevlig galakväll, och det hade vi verkligen!

Fler pris delades ut. Caroline fick ta emot priset för årets personliga blogg.

Voga Styling var på plats och nominerade galans bästa klädsel, frisyr och make up.

Artisten Nellie Fors från Vasa uppträdde med flera av sina egna låtar.

Arrangörerna Maria och Ida-Maries mammor var också på plats och intervjuades av programvärdarna. På frågan hur stolta de var över sina döttrar på en skala 1-10 svarade båda "10+" med ett stort leende på läpparna.

Kvällens största pris, årets blogg, gick till coola Ellen Strömberg.

Till slut kallades självaste arrangörerna, Maria och Ida-Marie från Finemang Öb upp på scenen. Tillsammans med praktikanterna som de haft med sig under veckan har de verkligen gjort ett toppenbra jobb och lyckats arrangera en suverän gala. Det blev en stämningsfull kväll med jättebra program. Enda minuset enligt mig var att folk under minglet till stor del verkade hålla sig inom sina egna kompisgäng, men så gjorde även jag, och det är väl det stereotypa Österbottniska, och finlandssvenska beteendet. Summa sumarum blev det en bra kväll, och jag är glad att jag åkte på Galan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments