THE PERFECT WORLD FOUNDATION

LIVET

God kväll!

Det blev ingen mer uppdatering igår efter att vi satt på tåget påväg till Göteborg. Det gick så fort allting så det fanns verkligen inte en ledig minut till att uppdatera här tyvärr. När vi rullade in på stationen blev vi välkomnade av Miranda som följde oss till Clarion Hotel Post där vi direkt gick in på Skönhetsfabriken och blev serverade lunch.

Efter det fick vi välja mellan olika behandlingar de erbjöd. Jag tog faktiskt bara hårstyling och nagelfix i och med att det tar sån tid för mig att sminka mig, så ville ha gott om tid. Men det var också lyxigt, att kunna lägga över lite av fixet på något annan. Jag brukar ju alltid sköta allt själv vid olika tillställningar så det är alltid coolt att bli lite bortskämd :)

Älskade Daniel, Antonia och Miranda ♡

Alexandra, Annica och Janne :)

Vackra klänningar som fanns att låna från Zetterberg Couture, dock hade jag med mig en egen klänning :)

De bjöds på butternutpumpa-soppa med zucchinibröd, en västerbottenpaj och thainudlar till lunch.

Daniel blev jättefin i håret!

Det blev även jag. Älskar vågiga lockar med flätor!

Min lilla set up när jag sminkar mig. Jag blir aldrig lika nöjd med mitt smink som när jag själv gör det, hehe.

Färdiga looken! Klänningen är från min vän Mickis som köpte den i Australien för ett år sedan och halsbandet är från Caroline Svedbom Jewelry som jag fick låna från ett showroom som heter Starstudio. Tyckte de passade fint ihop!

Min snygga roomie ♡

Själva galan i sig var väldigt mäktig och rörande. Jag blev otroligt påverkad av flera inslag så satt och grinade loss mina lösögonfransar vid ett tillfälle. Det är så viktigt att vi tar vara på vår jord. Kan få riktig ångest när jag tänker på hur jorden sakta förstörs och går under precis framför näsan på oss. Känner mig hjälplös. Men samtidigt hoppfull för att det finns människor som Sylvia Earle som engagerar sig med hjärta och själ i att göra jorden till en vacker och levande planet för alla varelser, och inte bara för oss människor.

Har bara bilder på mobilen från galan och sitter på mobilen nu så kan tidsinställa ett inlägg till imorrn. En påminnelse nu också - vi drar imorgon till Spanien och vi är utan wifi i huset vi ska bo i. Så ja, uppdateringen kan komma att bli obefintlig vissa dagar. Men ska fota massa och visa när jag kommer hem igen. Lovar! ♡

Nu ska jag packa det sista och åka hem till Simon. Sen åker vi inatt till Arlanda! Woho!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229