Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är inte perfekt, tyvärr är verkligen en bok jag kan tipsa alla om att läsa! Mycket bra som står i den och även många bra tips. Så letar ni efter en ny bok att läsa så läs denna!

Likes

Comments

Jag är så f r u k t a n s v ä r t trött på tabun kring att må dåligt, om att gå hos en psykolog eller kurator, eller att gå i terapi överlag. Alla mår vi dåligt någon gång. Vissa klarar sig genom den jobbiga perioden tack vare nära och kära, men en del behöver en extra hjälpande hand utöver de man har runtom sig för att hitta rätt väg igen.

Jag som lider av psykisk ohälsa ska inte prata högt om det, för folk kan ju höra. Folk kan tänka att man är ett psyko som måste gå till en psykiatri för att kunna ta sig genom vardagen. Det är inte okej att få ett sammanbrott på jobbet, utan du måste gå in på toan så ingen ser. När ska det här få ett slut? När ska psykisk ohälsa bli ett lika självklart samtalsämne som hur vädret ska bli till helgen?

Jag har efter alla dessa snart 13 år börjat kunna prata om psykisk ohälsa med folk jag knappt känner. För det är den jag är. Jag och min ångest har blivit ett. Men det ska inte behöva ta så lång tid att kunna prata om det högt bara för att normen säger att man inte ska det.

Likes

Comments

Halloj! Jobbat från 8 idag och åkte sedan iväg för att ta några röntgenbilder. Efter det har jag fixat lite hemma och kom precis hem från att sagt hejdå till Emma som ska åka iväg under några veckor.

Nu är det läggdags för mig då jobbet väntar imorgon. Natti!

Likes

Comments

Hej på er! Här ekar det tomt.. Var ut på lördagen med Emma och Zilan, och sedan var det födelsedagsfirande för Marita med släkten igår. Det firandet fortsatte idag med sång på morgonen och god middag efter jobbet.

Nu sitter vi bänkade framför Bonusfamiljen och blir nog så resten av kvällen!

Likes

Comments

Hellu! Har jobbat idag och varit in en sväng till läkaren och kollat min rygg. Inga superroliga besked så är sjukskriven några dagar nu. Ska försöka hitta någon serie att plöja genom och fixa något att äta. Hörs senare!

Likes

Comments

Vardag

Tagit mig i kragen och bestämt mig för att försöka mig på det här med att blogga igen. Får se hur det går, men vi testar!

Likes

Comments