Work work

I Tisdags var jag med på dressyrspecialen för Eva och det gick superbra! Det kändes enkelt, avslappnat och riktigt riktigt fint. Sååååååå kul och efterlängtat, nu är vi äntligen back on track!


I Onsdags skämde vi bort Uno med lite laser och massage. Han såg fin ut och hade inte alls någon anmärkning på ryggen vilket är ett litet kvitto på att vi fått ordning på allt för tillfället. Jag anmälde mig även till en tävling i Lurbo och om jag ska åka på den så får vi tävla i samma klass som Emilie Nyreröd vilket skulle vara fantastiskt kul!! Jag började även jobba i onsdags och det känns jättebra.


I går var det skrittdag då det är svårt att komma in i ridhuset efter jobbet. Magda som ska börja hjälpa mig lite med uno någon gång i veckan skrittade ut i skogen och jag tog en hurtig promenad. Det gick superbra och jag är så glad och lättat över att ha hittat en sådan bra tjej som kan hjälpa mig.

Nu ska jag åka till jobbet och senare idag blir det ett pass inne på banan. Hoppas den fina känslan från i tisdags sitter kvar. Helgen kommer bestå av trimning inne för nästa helg kommer äntligen Hanchen igen!


kramis

Gillar

Kommentarer