Update - November

Jag kan väl försvara mig genom att konstatera att jag inte är en naturlig bloggare. Det har varit otrolig dålig update under en lång period nu. Därför tänkte jag dra en liten snabbresumé över vad som hänt sedan sist.

Hemmatävling GRS 19-20 Augusti - Startade en MsvA:1 på Lördagen som kändes helt okej. Ryttarmiss och felridning samt väldigt dåliga (läs obefintliga) piruetter, men en hel del bra känsla. Debuterade St:George på Söndagen och kom 2a!! Kändes mycket bättre än Lördagens ritt och trots en tråkig räknemiss av mig i 3-orna så gjorde han grymma serier. Även piruetterna var de bästa vi gjort någonsin (5or är bättre än 3or 😜).

Senior-DM Hudiksvall 7 Oktober - Dm gick i MsvB:4 och Uno var så fin och elektrisk på framridningen. Det slog över i spänning inne på banan, men trots det så slog vi till med personbästa 69,8% och knep därmed 3e placeringen i DM! Superroligt och en perfekt avslutning på en toppensäsong.

Efter DM-helgen så har det varit lugnt för oss. Vi började med lite nedvarvning, mycket skritt och uteritter. Sen har vi trappat upp träningen lite successivt samt kollat sadlarna.

Nu i helgen var det dags att snäppa upp det ytterligare. Hanchen har drillat oss två dagar och det var verkligen behövligt. Massor med bra verktyg att ta med sig in i träningsperioden nu över vintern. Ska bli så kul och motivationen är återigen på topp!

Hoppas kunna hålla denna blogg igång lite mer nu. Ni hittar oss även på Instagram (Sjobergdressage).

Gillar

Kommentarer