Takten

Vi ryttare vet hur viktigt det är med takten och de kommer även först i ridningens utbilningsskala.


Det är inte bara i ridningen takten är viktig. Takt och tempo har varit mitt största prio den senaste veckan. Nytt jobb, nya uppgifter, nya dagsrutiner och ny kurs att studera 50% av min upptagna heltid. Jobbar 7-16, pluggar 16-18 eller typ 20-22 och utöver det spenderar jag övrig tid med min allra stadigaste punkt i livet - Uno.


På något sätt har det fungerat bra, utan att kännas som ett riktigt wake-up-call, och hoppas att det håller i sig! Jag trivs med att jobba och ha saker att göra. Vi får se om det blir ett vinnande koncept!


I fredags trimmade jag i ridhuset. Uno är fin just nu och efter två promenaddagar var det dags för lite lösgörande arbete. Det fortsatte i lördags och då var han riktigt duktig! Mina diagonalslutor börjar mer och mer falla på plats allt eftersom jag själv hinner med att koppla på känslan. Så kul och inspirerande. Söndagen var en skritt/longering/jogg-dag mestadels utan sadel, men ändå med ansträngning och igår vilade han och fick sig en promenad. Idag är det dags för ridhuset igen. Hoppas verkligen vädret bjuder till, antingen vinterväder eller sommarväder, snart för jag vill kunna rida mer ordentligt ute! Gillar inte dessa mörka, isiga och gropiga perioder.


Nu ska jag åka till jobbet, kramis.


Gillar

Kommentarer