Markarbete

Igår red vi lite markarbete som bestod av två kubhinder med fyra galoppsprång mellan (lite tillbaka) och travbommar. Uno älskar att småskutta så det är något jag försöker hinna med minst en gång i veckan. Jag tycker att det har en positiv inverkan på resterande av mina ridpass och ett sätt att hålla hästens motivation uppe (och min). Det gick jättebra och jag tycker det känns extra roligt att jag även i detta moment kan känna pusselbitarna börjar falla på plats på en helt ny nivå nu. Oslagbar känsla!


Idag har Uno fått nya skor så vi har bara tagit en promenad på ca 1h och imorrn ska vi trimma på igen. Jag har trappat upp träningen mer och mer, men sakta och säkert vilket just nu känns som att det fungerar kanonbra. Vi är nästan helt uppe i tävlingstrim nu och känslan är fin.


Nu ska jag gå och lägga mig. Har varit en lång dag fullt med aktiviteter. Ska sätta mig ner någon dag denna vecka och planera min tävlingssäsong.


Kramis och godnatt 🌟


Hittade mitt absolut första dressyrprotokoll här om dagen!! Hur gulligt? Var alltså 9 år gammal, red på tidernas bästa ridskolehäst Snowman och min kära faster var domare. Nivån var ryttarmärke 1 😍

Gillar

Kommentarer