Igår va jag i Kållered med pappa och Lisa. Vi åt på Ikea för vi skulle köpa lite grejor där. När vi kom hem gjorde jag ingenting! Jag blir lätt uttråkad nu när man har haft fullt upp i Skåne en hel vecka och här hemma händer inget speciellt! Men det kan va skönt det med!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fan vilken bra vecka!
Vart på tävling, fått möjligheten att hoppa på Kotten för Jacob, ridit massa andra hästar, fixat i stallet och allt som hör till att vara en arbetande i ett stall.
Man har vart väldigt trött men såhär i efterhand vill jag bara tillbaka! Känns inte alls så skönt att vara hemma eller så härligt med lov... Får alltid denna känslan när man har vart bland massa roligt folk i en härlig miljö, man liksom glömde alla här hemma som man är med varje dag i vanliga fall. Såklart hade jag hemlängtan men nu har jag snarare ditlängtan!
Jag får den känslan att det är lite tråkigt att återgå till den vanliga vardagen. Men det tar nog någon dag innan man kommer in i det och tycker att det är helt okej ändå!

Här kommer massa bilder från min vecka! Mer kommer!
Likes

Comments

Var pratat med både Sara och Alma en bra stund nu och ridit kotten vilket var skönt! Härligt att prata med vännerna där hemma! Nu är jag helt slut så ska sova nu. Nyduschad och fräsch som jag känner mig! 💁

Gonatt😘
Likes

Comments

Har just nu lunch fram till kl 14.00. Är helt slut verkligen för sov jätte dåligt inatt... 😴 Så när jag ätit klart ska jag nog gå och sova en stund!
Innan red vi ut. Fick rida en lite halvvinglig 4 åring. Men han va väldigt rolig att rida!

Efter lunchen är det dags för em sysslorna!Likes

Comments

Nu är min första arbetsdag avklarad! Har varit väldigt kul! Vaknade kl 4 imorse då mamma skulle åka hem! Halv sov fram till halv 7 då det var time to get up👊

Gav hästarna mat, mockade, släppte ut alla pållar och sedan var det dags för ridning. Red en vit häst som var väldigt svår! Tyckte det var bekvämt att gå med huvudet upp i himlen och springa på!
Den andra hösten jag red var raka motsatsen! Huuur rolig som helst att rida!

Sedan var det lunch och efter det dags för em sysslorna; eftermiddags mocka, lägga in mat i alla boxar, hämta hästar från skrittmaskinen, leda ut nya, ta in hästarna, borsta alla & byta täcken!

Det är så härligt att vara i ett stall där alla rutiner flyter på som ett rullande band!
Åkte till affären och handlade lite mat med Lina och Rebecka som jobbar i stallet.
Efter det var det dags att rida Kotten. Var så trött så det fick bli ettrige halvdant pass idag. Men imorgon måste jag piggna till lite och rida hårdare!

Nu säger jag gonatt så hörs vi imon!

Var med mamma på Emporia i går också! Fick dock inte köpt nåågonting... 😢😒

Likes

Comments

Nu ligger mamma och jag helt slut på hotellrummet!
Igår när vi kom fram släppte vi av Kotten på gården. Och OJ vilken gård!😍
Kotten fick en fin Box och verkade nöjd. Mamma och jag fortsatte till hotellet där vi tog en sväng på stan och tittade lite på folk. Sedan gick vi och la oss.

Imorse åt vi en god frukost och sedan vidare till stallet. Tog en promenad med Kotten i den fina miljön som är här i Skåne!
Ska ta massa bilder så ni får se!📷

Vi åkte sedan till Bollerup för att gå på öppet hus (igen).
Jag tror baskemej att det bli det gymnasiet jag kommer söka in till! 🙊🙈

Imorgon ska vi gå på Emporia och så ska jag rida Kotten! Mamma åker hem imorgon så då får jag klara mig själv i en vecka...😳 Men kommer antagligen ha fullt upp!

Nu ska vi gå och äta middag någonstans!
Tror detta blir det enda och sista inlägget för idag! But you nerver know😉

Likes

Comments

Nu har jag fått mina stövlar! ÄLSKAR DEM! Är nöjd med mina svarta men har alltid vart lite mer åt det bruna hållet vad det gäller läder!
Tack Mountain Horse!Likes

Comments