Veckans funderingar

- Jag såg att Intrepid har riktigt flexibla bokningsvillkor nu och att det bara är att skjuta upp en resa eller byta destination om man får förhinder, ens planer ändras eller läget inte känns säkert. Därför funderar jag på att boka en resa till Colombia med dem nästa år! Om det visar sig att jag inte kan åka de datumen jag bokat eller att pandemin inte har lagt sig tillräckligt mycket, är det bara att skjuta fram resan. Under förutsättning att företaget inte går i konkurs, så klart och det hoppas vi självklart inte händer! Här hittar ni Intrepids hemsida om ni vill läsa om deras resor! Har gjort två resor med dem och kan verkligen rekommendera att åka med dem om man inte känner någon som vill åka till samma destination men inte vill resa ensam. Man möter en grupp och en guide och sedan reser man runt i gruppen. Man hinner se och göra mycket under resan, eftersom man har en guide och därför inte slösar bort en massa tid på att ta reda på hur man ska ta sig till olika ställen, ta fel buss och liknande.

Från senaste resan med dem före pandemin

- På tal om resor: Vore det jättekonstigt om jag åkte på en av Intrepids resor genom Danmark, Sverige och Norge? Tillsammans med australiensare som har rest från andra sidan jordklotet för att komma dit, alltså... Tyckte bara att det verkade så trevligt att tillbringa några dagar i Köpenhamn, Göteborg och Oslo och det vore även kul att se Norden med andra ögon.

- Numera tycker jag att filmer oftast är för korta för att man ska hinna lära känna karaktärerna ordentligt och då känns handlingarna ganska lönlösa. Det är nog för att jag har tittat lite mer på serier den senaste tiden, även om jag verkligen inte är en serieslukare än. För flera år sedan tyckte jag att filmer var bra som jag inte tycker är så bra längre, eftersom det inte hinner hända så mycket på två timmar.

- Jag blir så trött på mig själv för att jag ska behöva hjälp med precis allt. Har anlitat en hantverkare för att skruva ihop Ikea-möbler, har fortfarande inte fått i gång min tv efter säkert en månad och behövde till och med ta hit en tekniker för att få i gång mitt wifi... Önskar att jag var lite händigare, men det krävs ju också en del redskap.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Härliga bilder, alla kan inte allt, men alla kan något

nouw.com/ingajohansson
sarasara
sarasara,

Det stämmer!

nouw.com/sarasara