Vecka 47 2019

VECKANS BÄSTA
Att jag har träffat folk mer denna vecka än förra. Under en och samma dag, när jag var i skolan och pluggade, drack jag kaffe med två olika personer i kafeterian, åt lunch med en av dem och var och fikade med en tredje person på ett kafé nära skolan efter att jag pluggat klart för dagen. Att umgås med andra gjorde att de jobbiga tankarna trängdes undan lite grann.

VECKANS SÄMSTA
De jobbiga tankarna som förstör så mycket för mig och stressen över skolan som alltid finns med i bakgrunden. Det var dock värre förra veckan, antagligen för att jag inte träffade så mycket folk och tankarna därför fick stort utrymme.

VECKANS UTFLYKT
Åkte till Bern i går. Mer om det i nästa inlägg!

VECKANS MYSIGASTE
I tisdags då jag var hemma hos en rysk tjej på kvällsfika med hembakad kaka. Vi var ett gäng som var där, så mysigt!

VECKANS SER FRAM EMOT
Julmarknad i Stuttgart nästa lördag!

VECKANS GODASTE
Röschtin jag åt i Bern i går, tror jag. Av de schweiziska maträtter jag har testat hittills är Röschti min favorit. Hade dock velat ha en sås till denna, för det blev lite torrt efter ett tag.

VECKANS FUNDERING
Hur gör man för att må bra längs vägen mot ett mål? Eller innan man har något man verkligen vill ha, men inte kan påverka så mycket själv om man får det? Jag avskyr att ha jobbiga saker framför mig, även om det får mig att växa som person. Har jag ett mål, vill jag bara uppnå det och kan inte slappna av helt innan jag har gjort det. Enda undantaget är språkinlärning. Jag tycker att det är kul även om jag inte lärt mig perfekt. Processen i sig är rolig. Tycker att det kan vara kul när jag inser att jag gjort ett fel och lär mig av det. Jag har faktiskt kul längs vägen. Men så är det inte med så mycket annat.

Gillar