Sysselsättning

I dag har jag tagit tag i saker, vilket känns bra. I veckan köpte jag en extern hårddisk och kopierade alla filer till den. I dag raderade jag en massa filer på datorn så att jag fick mer utrymme. Har haft en hel del problem för att jag haft för lite utrymme. Nu kan jag äntligen titta på Netflix igen och kan alltså se Emily in Paris. Har börjat titta på det nu. Alla pratar ju om den och jag tänkte direkt att det borde vara en serie som jag skulle tycka om, men sedan kunde jag inte se den, eftersom Netflix krånglade på grund av för lite utrymme på datorn. Jag har även städat. För en stund sedan tog jag en promenad här i Eilbek.

Jag ville komma i gång med träningen igen, men nu blir det typ lockdown på måndag och gymmen stänger. Även om jag fått videor med övningar man kan göra hemma, vet jag att det inte kommer att bli samma sak när jag inte har tillgång till redskap. Frågan är om jag ens kommer att försöka med hemmaträning. Längtar tills gymmet öppnar igen!

Något som jag värdesätter och som skall bli min fasta punkt i en oviss tillvaro är att dricka kaffe. Jag älskar kaffe och det förgyller min tillvaro. Svenskt kaffe, alltså. Inte tyskt, för det går inte att dricka.

Gillar