Småkaotisk vecka

Jag hade tänkt att den här dagen skulle bli relativt lugn och att jag skulle få tid att läsa min bok, men så blev det icke. Jag insåg att jag inte kommer att få något tillfälle att tvätta under hela nästa vecka, så jag bestämde mig för att tvätta i dag i stället. Sedan insåg jag att jag inte heller kommer att hinna laga mat nästa vecka, så jag gick och handlade och ställde mig i köket och lagade mat. Och sedan var det kväll. Men innan jag började tvätta och laga mat hann jag bland annat med att träna.

Nästa vecka var det bara måndagskvällen som inte var uppbokad, så jag lade in ett träningspass. Det kommer nog att bli det enda träningspasset under veckan. På tisdag skall jag på en workshop, men det kommer nog inte att bli så sent. På onsdag är det tacksittning och självklart skall man klä ut sig. På torsdag skall vi se en speciell film och sedan gå ut. På fredag skall jag åka hemhem, för jag skall på en vigsel på lördag. Den är en bit från Skövde, men ändå åt samma håll. Jag kommer nog inte att hinna vara hemma så mycket, men fredags- och lördagskvällen kan jag tillbringa hemma.

Annars börjar jag faktiskt känna mig ganska klar med studentlivet, trots att det är långt kvar innan jag är färdig. Har ju bott i Lund sedan år 2015, eftersom jag läste fristående kurser innan jag började på ekonomie kandidatprogrammet. Hade jag inte läst en massa fristående kurser, utan börjat på programmet direkt, hade jag haft en kandidat vid det här laget. Det är dock ingenting jag kan ändra på nu, så det är bara att köra på tills jag tar examen. Längtar otroligt mycket tills jag är färdig! Men nu är det snart dags att söka utbyte till nästa höst och om jag får utbyte, blir det ju inte samma sak som att vara här. Då vet man också att man är i slutet av sin utbildning.

God natt!


Gillar