Leih mir deine Flügel

Halli hallå!

Idag fick jag vänta på bussen till skolan i nästan en halvtimme. Ni kan ju tänka er i vilket tillstånd mina fötter och ben var i. Så frusna och stela att jag kunde bryta av dem! När bussen hade passerat Övertorp slirade den! Den bakre delen av bussen åkte nästan in i en snöpinne. Under tyskan kom rektor och frågade om någon åkte med buss 613 eller 615. Jag sa att jag åkte med 615 och rektor sa att jag skulle åka med buss L som någon som hette Orvar körde. Vågar jag gå och vänta på bussen till skolan imorgon? Jag vill helst inte riskera att behöva vänta en halvtimme imorgon också. Och hur ska det egentligen gå att åka till Göteborg imorgon? Det lär väl ta minst tre timmar innan vi är framme. I bästa fall skulle vi vara hemma klockan ett på natten. Man kan ju undra hur sent det blir med tanke på all snö.

Igår glömde jag att skriva att jag red. Jag fick Lady den här veckan också. Vi hade hoppning. Det gick bra, men jag var hela tiden rädd för att ramla av som jag gjorde på Lady förra veckan. Det gjorde jag inte, som tur var.

Något jag också glömde att skriva var att Tokio Hotel vann sin kategori i EMA! Fast jag fattade aldrig när de gjorde det, men såg det på Schwarz efter att tävlingen var slut. Hurra!

Gillar