Ledig

Fredagskväll och jag är ledig i morgon! Det är så skönt! Jag behöver inte ställa väckarklockan och har inte direkt någon tid att passa. Bävar redan inför att gå tillbaka till kaféet i övermorgon... Men jag ska bara vara kvar här i ungefär en och en halv vecka, sedan åker jag äntligen hem. Det är inget fel på Tyskland som land, jag tycker verkligen om Tyskland, och ön är jättefin och trevlig, utan det är på kaféet som det inte fungerar. Men jag kommer definitivt att åka tillbaka till Tyskland och vara här under en längre period om ett par år!

I morgon har jag tänkt testa det andra kaféet i min by, sedan gå till affären där de säljer marmelad från ön, och sedan åka buss in till Wyk. Låter riktigt trevligt enligt mig själv!

Förlåt för att jag har varit så dålig på att lägga upp bilder i de senaste inläggen, har nästan inte tagit några bilder alls. Men i morgon kan jag försöka ta en del bilder!

Gillar

Kommentarer

Synd att det inte funkar... det är ungefär så jag är rädd för... Jag är ett kontrollfreak kan man säga och går det nåt fel så har jag svårt att göra något åt det... Svar: Språkkurs lät väldigt intressant! Jag skulle vilja söka som volontär igen, men jag har ingen aning om inom vilket område jag ska söka (alltså, vad för typ av arbete jag vill utföra). Men jag får se efter sommaren när jag är klar på praktiken. Ska fundera på språkkurs, lät väldigt intressant! 😊 Tack så himla mycket för dina svar!
babustyle.forme.se
Google SEO,
härligt Sara dock tråkigt att det inte fungerar & just det där att behöva bäva för att komma tillbaka, huh... Ser fram mot bilder med namn på vad de innehåller eller vart de är tagna, så hittar både jag google och alla andra mycket bättre vad som finns på bilderna.
googleseo.spotlife.se/