Kommer någon vilja bada i Flämsjön mer?

Nu är jag hemma. Vilken grillkväll vi hade...! Jag ångrar verkligen att jag inte var beredd med kameran hela tiden. Skulle ha blivit jätteroliga kort! Jag ska ta allt från början. Först cyklade jag ner till Lerdala och fick vänta på Bea vid kyrkan jättelänge. Det började regna lite smått. Men det slutade på vägen till Timmersdala. Vi köpte en massa grejer i affären. En påse tryckte vi ner i korgen på Beas cykel och en i barnsitsen på pakethållaren. På vägen tillbaka stannade vi vid Lången, en annan sjö, och doppade oss! Första doppet för i år. Ganska nära Lerdala låg en halvdöd orm på vägen. Mitt skrik måste ha hörts på rätt långt håll då den rörde sig.

Det tog ganska lång tid innan vi kom iväg till Flämsjön. Vi åkte via Kulhult. Jag fick ha Elins stora väska på min paktethållare. Det var bröllop på Flämslätt. Vi såg brudparet fotograferas. Bea doppade sig i Flämsjön. Elin och jag gick i, men doppade oss aldrig. Fast jag doppade ju mig i Lången. Hela grillkvällen gick ju till på ett väldigt snällt och oskyldigt sätt. Vi kastade ju inte korv och marsmallows på varandra och inte ett enda korvbröd hamnade i vattnet. Frågan är om någon kommer vilja bada i sjön hädanefter... Det ser inte så mysigt ut på det ställe där vi grillade. Bea höll en predikan vid ett träkors och träbänkar. I slutet körde vi sanning och konka. Nu vet jag den perfekta konkan. Att ropa "Brudparet ut!". Det skulle vara ganska lagom.

Ett kort jag tog på mig själv.

Vad är det här?

Gillar

Kommentarer

Sandra Törn,
Hejsan! Hittade hit via hittabloggen.se, ville bara lämna ett litet avtryck! 😊 Jättefin blogg! Hoppas att allt är bra med dig! 😊 / http://sandratorn.se
sandratorn.se
claes-göran olofsson,
Hej Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag erbjuder följande tjänst.... för det händer säkert att du känner dig frustrerad, besviken, orolig, ledsen eller rådlös under livets långa resa och då behöver du någon att prata med...någon som inte behöver se ditt ansikte och någon du slipper åka till bara för att prata med..psykologer är dyra och tidsbundna, likaså kuratorer..och om du ringer till bris, eller någon vännlinje, svarar oftast en person du bara kommer att prata med en gång. för nästa gång du ringer möts du av en annan person..därför erbjuder jag mig att vara ett alternativ.. du erbjuds därför att kunna ringa mig på min mobil, om vad som helst...när som helst...om du vill fråga mig personliga frågor så svarar jag ärligt på dom vilka frågor det än är.......det är du som bestämmer vad vi ska prata om. och det är du som lägger på luren först, bortsett från en regel längre ner på detta mail. det kan vara t.ex om du vill ha smakråd, stöd, få ut dina aggretioner på någon, vill berätta något förtroende fullt, bikta dig helt enkelt.. sen så är det bara vanlig samtalstaxa, eftersom att du ringer till min mobil. vem är jag då? jag heter som sagt Claes-Göran Olofsson..är 28 år och bor i holmsjö i blekinge..är ingen utbildad psykolog, kurator, men jag känner att detta är ett kall, jag är ärlig när jag pratar med dig på ett snällt och vänligt sätt . det som du behöver göra för att nå mig är att skicka 100 kronor till kontonummer 8169-5,914 844 158-8 skriv ditt namn där avsändarens namn ska stå, så jag vet att du betalat för tjänsten..plus att du skickar ett mail till mig så jag kan få din mailadress där skriver du dina telefonnummer..min e-mail är [email protected] när du gjort detta så kommer jag skicka ett e-mail tillbaka till dig eller ett sms. skriv vilket sätt du föredrar, där jag ger dig mitt mobilnummer och när du ringer mig så uppger du ditt namn så jag vet att du betalat, sen har du tillgång till min tjänst i 30 dagar från och med det första samtalet.
www.metrobloggen.se/classeslillablogg
saraappelqvist
,
Hej! Jättekul att du hittat min blogg! Din var också fin!