Inredningslyft

Reklam för https://www.bga.se/

Någonting som jag verkligen tycker lyfter inredningen i ett rum är poster och bilder på olika motiv. Håller ni inte med om det? Postern och ramen på bilden kommer från BGA. Jag har valt postern "Lisbon Cable Car" och ramen "New Lifestyle Svart" och tycker verkligen om motivet på postern. Det föreställer en spårvagn i Lissabon. Här hittar ni postern och här hittar ni ramen. På https://www.bga.se hittar ni även massor av andra poster och ramar. Ni kan beställa dem i flera olika storlekar. Se bara till att beställa postern och ramen i samma storlek! Jag har valt den minsta storleken, 13 x 18 centimeter.

Jag kan verkligen tipsa om BGA, som är ett företag som säljer fotoalbum, ramar, speglar och poster. Sortimentet består av över 20 000 produkter och det finns även en ramverkstad där måttbeställda passepartouter och ramar i egna mått tillverkas.

Ni hittar alla produkter på hemsidan, https://www.bga.se, men BGA har dessutom fysiska butiker, om man vill ha möjlighet att känna och klämma på produkterna innan man köper dem. I Sverige finns butiker i Gävle, Göteborg, Jönköping, Malmö, Norrköping och Stockholm. Detta passar dig som föredrar fysiska butiker. Vid köp av varor i butikerna finns även möjlighet att få hjälp med montering mot en mindre avgift.

BGA säljer även i Danmark, Finland och Norge, så även om du inte bor i Sverige, men i något av våra grannländer, har du möjlighet att köpa BGA:s produkter.

Ni hittar även BGA på Facebook, Instagram och Pinterrest under namnet bgainspo. Jag kan verkligen tipsa om att kolla in BGA där, för att få inspiration till hur man lyfta sin inredning med hjälp av produkterna. Att sätta upp poster är ett mycket enkelt sätt att få ett rum att kännas mer personligt och ombonat.

Gå in på https://www.bga.se, så kommer du garanterat att hitta något som passar dig!

Gillar