Mitt år har varit jävligt bra och lärorikt år. Jag har blivit mer själsäker som person och att jag vågar att ta mer risker. Året har varit en baroldanbana har brutit kontakten med människor som har varit falska och skolan har varit jobbigt när jag inte lagt så mycket tid på plugget. . Saker jag är stolt över är att jag har hanterat bra på situationer när folk har sårat mig och att jag har kämpat i skolan och aldrig gett upp. Vågar mer säga vad jag tycker och tänker utan att bry sig om vad folk tycker. Har helt enkelt haft ett bra år.

Har haft flera minnen som varit kul .En av dom finaste minnen jag hade i år var när min syster hade bröllop. Det var så mycket kärlek och glädje och tårar den dagen. Jag var brudtärna med några av Susan vänner som var skit kul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halloj på er!
I morse
så sov jag ut och drog till Tilde för att hon och Moa hade ordnat brunch. Det var super gott med massor av frukter och pannkakor.
Nyss så dammsög och mopade jag hela huset för att mamma ska bli glad.
Planerna för ikväll är nog oklara ska nog vara med Hanna och träffa några vänner.

Ha en fortsatt trevlig fredag;))

Likes

Comments

I går åt vi tjejer på Pinchos. Har aldrig ätit där så det var första gången jag åt där. Gillade att det var cirkus inspirerat och maten var super gott , förutom att jag inte blev mätt. Vi satt där i flera timmar och snackade om himmel till jord som var super mysigt. Det är så viktigt att uppskatta sina vänner och uppskata sin tid man tillbringar med vännerna. Sedan så sov vi över hos Hanna.

Idag fick jullov så det känns så skönt att bara sova och ta det lugnt. Vi fick våra betyg som jag är helt okej nöjd med eftersom att jag vet att jag hade kunnat pluggat mer. Känns skönt att jag blev godkänd i matte. Efter skolavslutningen så drog jag,Tuva,Moa och Hanna till Studan där vi åkte skridskor. 

Ha det så bra så länge, puss<33

Likes

Comments

Halloj på er! Har haft såå tråkig dag i skolan , det ända vi gjorde på lektionerna var att kolla film. Det är så onödigt att vi går i skolan när betygna är redan satta för terminen. Vi har tack och lov, jullov på torsdag. På onsdag ska jag och mina gäris äta ute någonstans ,för att fira att det blir lov. Byxor såg ut som att jag ska typ vara med i lumpen hahah som jag aldrig skulle vara med i. De kommer ifrån H&M som är min brors heheh och skärpet kommer också därifrån, polo tröja är från Åhlens.

Ta hand om er<33

Likes

Comments

Dessa plagg skulle jag gärna vilja ha i min garderob. För att hitta plaggen klicka på bilderna. 

Ha forsätt trevlig dag<3333

Likes

Comments

​​​​​​​​

En bild innan dansuppvisning  jag hade i söndag💃🏻

Hejjj Finisar!!

Jag tänkte berätta om några posetiva och negativa saker om mitt liv just nu.

+ Att jag blev godkänd i matte

- Att jag haft så mycket plugg

+ Det fkn jullooov snaart!!!

- Värsta träningsvärken

+ Jag är så lycklig att jag har dom bästa vännerna!!! ( ni vet vilka ni ärr)

- Haft pms senaste tiden

- Ingen dans förrän Januari

+ Ska äta livets mat idag (sushii)


Likes

Comments

Hej på er 😘😘
Äntligen Fredag och dags för helg, känns så skönt att alla prov och inlämningar är över. Är såså tagg på jullov !!!

Planerna för imorgon är inte så stora, imorgon ska jag åka och kolla på en bandymatch där Tuva och Hanna ska spela och sedan får vi se vad som händer på kvällen , ska nog vara med Vera och Hanna och bara myyysa. 💖💖💖
Ha det så bra så ses vi snart / puss Sara

Likes

Comments

Här är bilder från i lördags när Susan hade middag och efterrätter som var så gott!!
Folk säger att jag och min syster är olika vad tycker ni??

Likes

Comments

​Hej på er! Det var ett tag sen, jag har inte hunnit göra något typ på min fritid förutom att plugga. Lärarna har mattat oss med massor av prov, gjorde mitt näst sista prov idag som var Teknik som gick jätte dåligt för att jag hade inte pluggat så mycket......... Måste lära mig att planera bättre när jag har prov. Betygen sätts in bara på måndag. Ska bli så skönt med helg, jag ska åka till Stockholm och hälsa på min syster på fredag och ha idolkväll, sedan på lördagen ska Susan ha julbord med hennes vänner och jag , sedan på söndag har jag dansuppvisning som ska bli så kul.

Min outfit i Måndags som bestod av allt från Adidas hahah.  Man kan tro att jag är sponsrad

   

Likes

Comments

En lätt bild på min nya tröja från Cubus + en bild när jag gymade mina svaga armar och rygg.

Tisdagen är den lägsta dagen på veckan. Började med ett matteprov ,som jag ska fortsätta imorgon med, det gick ganska bra;). Efter skolan som sagt så gymmade jag med Vera och sen åt jag en jätte god middag hos Vera.

Onsdag imorgon det menas med dans har inte nämnt det ,men jag går på dans. Jag går på dancehall queenstyle på Edge som jag älskar.

Ha en fortsatt bra kväll<333

Likes

Comments