Hej på er

Jag är sjukt ledsen över att jag inte har uppdaterat över huvud taget den senaste veckan men det är faktiskt så att det känns som att bloggningen inte är något för mig. Efter veckans blogg så rasade antalet visningar och jag gick tillbaka till mina trogna läsare som jag tycket om super mycket. Men på något sätt så kändes det som ett täcken, jag ska inte blogga. Visst att jag bloggar mycket för mig själv, för att jag tycker det är roligt och för att jag ska kunna se tillbaka på bloggen och minnas allt jag gjort. Men just nu så har jag ingen lust.

Jag kommer antagligen att sakna bloggen snart men just nu är det bara en tyngd som jag inte orkar ha just nu. Hoppas ni mår bra och att ni förstår!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag besökte vi en resort som heter Thames Valley här i Khao Yai. Jag tror att det är Engelskt inspirerat i designen och trägården vilket var hur fint som helst. Kändes som att vi var i ett stort slott verkligen.

Likes

Comments

Här i Kao Yai finns det en liten italiensk by som heter Palio. Det är inga som bor där än men det finns intalienska restaurangen och små butiker. Efter vi var på Kao Yai national park så åkte vi hit och åt en super god lunch. Det var väldigt mysigt att strosa runt på gatorna och bara titta runt.

Likes

Comments

Mamma Idag gick jag och mamma upp klockan 05.30 för att möta upp Douglas i vår lägenhet för att sedan åka till Kao Yai. Kao Yai ligger 2 timmar från Bangkok med bil och har helt fantastisk natur. Det känns som en helt annan värld här men så är det bara två timmar från Bangkok vilket känns lite overkligt.

När vi hade checkat in på vårt hotell här i Kao Yai så åkte vi till Kao Yai national park där det finns massor av vilda djur, bland annat elefanter som ofta går mitt på gatorna. Tyvärr såg vi inga elefanter men vi såg apor, rådjurs liknande djur, massor av fina fjärilar och fåglar + att vi fick njuta av jätte fin natur!

Likes

Comments

Idag var jag och mamma på ett super mysigt spa som ligger uppe i en stor glasbyggnad. Vi tog varsin organic aromic massage som fokuserad på stress och spända muskler. Det var helt underbart och både jag och mamma kände oss jätte avslappnande när massagen var över.

Likes

Comments

Imorse var jag och mamma på ett brunch ställe som heter Roast här i Bangkok. Jag har varit där ett par gånger innan och älskar miljön och maten. Den här gången kändes det som att portionerna var dubbelt så stora för varken jag eller mamma kunde äta upp, även fast det var super gott!

Likes

Comments

Sitter just nu på köpcentrumet 8ight i Thonglor i Bangkok med Alice och min mamma! Min mamma kom till Bangkok igår vilket är super mysigt, har ju inte träffat henne på hela 5 månader?! Helt sjukt egentligen, saknat henne super mycket!

Idag ska vi kolla på Grand palace och andra sevärdheter här i Bangkok. Jag har aldrig sett Grand palace eller så här så det ska bli roligt!

Likes

Comments

På senaste tiden har jag verkligen försökt att fokusera på min lycka och att må så bra som möjligt. Jag försöker ha en positiv inställning till allt jag gör och till allt som händer runt omkring mig. Detta har fått mig att må mycket bättre, ha bättre kontroll på mitt humör och att känna mig som en allmänt gladare person!

Ett av mina nyårslöften till mig själv var att sträva efter att vara så positiv som möjligt och jag försöker verkligen att hålla det!

Likes

Comments

Följ mig -@rutbergs

Min YouTube
Sara Rutberg