​just nu är det väldigt mycket känslor som snurrar runt i min kropp och det enda sättet jag kan få ut dem är att säga dem rakt ut till de personerna som det är till och genom musiken. Det är vissa låtar som går om och om igen på spotify som gör att jag får en speciell känsla i kroppen. jag har tyvärr inte jättemycket tid att lyssna på musik men ikväll har jag hunnit göra det en del, så nu ska jag krypa ner i sängen och somna till dessa fina låtarna. jag kan lägga in vilka de är inom de närmsta dagarna. puss och kram sov gott! Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På senaste tiden har jag tänkt tillbaka på min uppväxt, hur jag mådde under den tiden och hur mitt liv såg ut med vänner, rutiner osv. Och det är blandade känslor när jag tänker tillbaka på den tiden, jag har några få människor som jag tänker på med ett gott minne men där är väldigt många dåliga minnen som tyvärr är kopplade till några människor som får mig att må så dåligt. Det tar mig tillbaka till den känslan jag hade i min kropp vid den tiden och hur ensam jag kände mig. Hur dåligt jag kunde må och hur påverkad jag blev av alla andra och hur vilsen jag kände mig. Jag visste inte vem jag var, andra kunde bestämma över mig och jag blev bara mer och mer nertryckt. Det var några händelser som är som ett ärr inom mig som aldrig kommer att försvinna från mig, men när jag tänker på dessa händelserna så tänker jag även på de personerna som fanns där för mig och hur mycket de gjorde för mig. Jag har idag två stycken personer som jag tänker extra mycket på och tyvärr har jag inte kontakt med dem idag. Jag skrev till en av dem idag eftersom jag har tänkt på mycket på den personen och ska nog skriva till den andra också. Jag känner en sån stor saknad till dem, de betyder fortfarande så mycket för mig trots att jag nästan aldrig ser dem längre. 

Idag sitter jag och lyssnar på gamla låtar som har varit ett stöd för mig under de jobbiga stunderna och idag ler jag istället. De låtarna är så otroligt fina och har en speciell plats i mitt hjärta. Jag har svårt att förstå hur jag kan ha utvecklats så mycket som jag har gjort på ca 7 år, det är en sån otrolig skillnad och jag har blivit så mycket starkare som person tack vare allting som har hänt. Bara de fyra senaste åren har sket en stor förändring och det vill jag framförallt tacka mina vänner och Andi för. De har accepterat mig för den jag är och det är inte många som har gjort det. Jag älskar er

Likes

Comments

Hejsan! Igår efter jobbet kom Andi och hämtade mig så fort jag hade kommit hem och så körde vi raka vägen till Media Markt. Jag köpte min älskade dator, de blev en Mac book Pro 13- tums med retina skärm och Andi köpte en iPhone 6s. Vi var så nöjda både två och satt med våra nya leksaker hela kvällen så vi glömde bort varandra lite men så blir det ibland. Vi är iallafall så nöjda då jag hade en riktigt dålig dator innan och Andi hade en riktigt dålig mobil som gjorde honom galen!

Idag var jag även hos min barnmorska för att sätta in min spiral eftersom jag har haft så stora problem sen jag satte in min p-stav. Det gjorde riktigt ont att sätta in den och även efteråt så jag har legat i sängen och soffan hela kvällen för att försöka minska det onda i magen. Det är som väldigt kraftig mensvärk hela tiden som inte släpper... Men förhoppningsvis blir detta bättre och jag kommer inte ha lika stora problem längre men jag får bara hoppas kroppen accepterar spiralen och inte ställer till med en massa problem.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, Andi har sina två kompisar oliver och jagge här så har umgåtts lite med dem men börjar känna att min energi börjar ta slut. Så ska nog lägga mig i sängen och titta på vänner och förhoppningsvis somna till det. Godnatt!

​andis dator till vänster och min till höger

Likes

Comments

Kroppen och huvudet är helt slutkörda och tröttheten kommer smygandes. Jag vet inte riktigt vad det är med min kropp men de senaste veckorna har jag känt mig så trätt hela tiden. Jag ska egentligen komma iväg till gymmet för att jag vet om att kroppen mår så mycket bättre av det. Men jag kommer inte iväg, jag får inte in det i vardagen som en rutin och jag får alltid saker jag ska göra istället. Jag måste komma igång och framförallt tror jag att jag ska börja simma då det ingår fri inträde till bassängen med mitt gymkort. Nästa vecka ska jag börja ta tag i detta tänkt jag, ni får peppa mig!

Nu ligger jag här i massagestolen på jobbet, har nämligen rast och jag tycker det är så skönt att mjuka upp ryggen lite med massage. Klagar verkligen inte på att vi har en massagestol på jobbet, den är guldvärd!

Igår efter jobbet kom Andi hem till mig och då började vi prata om min dator som jag har idag. Jag har varit så irriterad på den och har ångrat att jag köpte den enda sen den dagen då jag gjorde det. Så vi började kolla på en ny dator till mig och kom fram till att jag ska köpa en Mac Book. Jag kommer dock få ta pengar från mitt sparande till lägenhet men Andi sa att det var helt okej och att jag kommer spara ihop dem pengarna väldigt snabbt igen så det var inga problem.

Så förhoppningsvis ska vi iväg efter mitt jobb när han kommer och fixa det. Jag hoppas verkligen vi gör det idag men vi får se, köper jag den idag så lovar jag att ni kommer märka det, haha!

Ikväll ska vi annars bara ta det lugnt med min familj och äta god mat. Jag är ledig imorgon vilket ska bli så skönt, kunna sova ut hur länge jag vill och göra precis vad jag vill!

  • 35 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har inte kommit så långt och klockan är redan 1. Jag ligger fortfarande i sängen och vill inte gå upp överhuvudtaget men måste snart äta frukost för jag är vrålhungrig. Snart ska Andi till jobbet och då ska jag nog fixa till mig lite och köra till center syd tror jag, vi får se hur dagen slutar.

  • 44 Readers

Likes

Comments

  • 46 Readers

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivit något igår eller idag men jag har varit så otroligt sliten och trött. Jag har knappt hunnit att njuta av att vi har fått passa min moster och hennes mans hus utan det har bara varit jobb, träffat Andi efter han har kommit hem från jobbet 22:30 och sen lägga sig direkt eftersom jag har börjat tidigt hela helgen. Det har inte alls varit roligt att känna sig så trött och framförallt att känna att jag inte hunnit sitta ner och pratat med min älskling. Jag har sovit dåligt hela helgen och sovit jätte lite jämfört med det jag brukar men jag tror det beror på att tankarna snurrar och jag har haft lite dåligt samvete över att jag har varit så trött och inte orkat sitta uppe med Andi när han har kommit hem från jobbet.

Men men, nu är jag ledig imorgon så då ska jag vila ut och bara ligga nerbäddad i sängen för att återhämta mig lite tänkte jag. Jag tänkte även försöka gå ut och gå imorgon om det är fint väder, det är nämligen så mysigt att gå här i Löddeköpinge där Andi och hans föräldrar bor. Nä, nu ska jag dricka upp min energidricka så att jag orkar vara vaken nu när Andi kommer hem och mysa lite med honom.

Likes

Comments

Denna dagen blev inte alls som jag hade trott, dagen började bra och kommer sluta bra men där i mellan var inte alls bra. Jag var nämligen på jobbet där det hände en incident som förstörde hela stämningen och förstörde min dag på jobbet. Den händelsen tog all min energi och jag blev för första gången inte alls sugen på att jobba eller att ens gå till jobbet framöver.

Jag är en person som inte alls gillar drama och gör allting för att inte bli inblandad. Jag har haft tillräckligt med drama i mitt liv och jag hatar det. Som tur är har jag fått prata av mig lite men samtidigt vill jag inte prata för mycket om det eftersom jag inte vet vem som säger vad till vem på jobbet efter detta som har hänt.

Tyvärr börjar jag kl 8 imorgonbitti, jag hade behövt sova ut och bara gosa ner mig i älsklings famn men instället måste jag gå och lägga mig för att ens orkar med morgondagen på jobbet.

Likes

Comments

Imorgon efter jobbet kommer jag komma hem till ett litet rött hus där Andi har lagat mat och vi är helt själva. Vi ska nämligen passa min mosters och hennes mans hus under helgen då de sak iväg. Vi brukar göra det och ska göra det i januari också i 5 veckor och jag älskar att vara där. Det är så mysigt och jag och Andi får leva i vardagen och bara vara med varandra och inte tänka på någon annan än oss själva. Tyvärr så jobbar vi väldigt olika och mycket i helgen så vi kommer inte få så mycket tid tillsammans men det spelar inte så stor roll eftersom det kommer bli en del av vardagen när vi flyttar tillsammans.

På lördag när jag slutar kl 16 och Andi 22:15 så kommer en kompis och håller mig sällskap under kvällen. Så vi ska ha en lite tjejmys och titta på någon film tror jag om jag känner oss rätt.

Imorgon är det jobb som gäller för mig till kl 21 som sagt och ikväll måste jag lägga mig tidigt då jag ska upp när Andi börjar kl 06 imorgonbitti eftersom jag har en del jag måste fixa innan jobbet.

Likes

Comments

Vi alla har drömmar som vi vill uppfylla, vi alla har mål i livet som vi vill nå och vi alla prioriterar olika saker i livet för att nå sina drömmar och mål.

Mitt mål och min dröm i livet just nu är att få ett jobb där jag är garanterad att få in en viss summa varje månad så att jag och Andi kan flytta tillsammans som vi så gärna vill. Vi har snart tittat på lägenheter i 1 år och drömt oss bort hur vi hade velat ha det om vi köpte eller hyrde en lägenhet och flyttade tillsammans. Vi har snart varit tillsammans i 4 år och vill bara vara med varandra och få en ordentlig vardag. Vi vill ha ett eget boende som vi kan kalla vårt egna hem och veta om att när vi kommer hem sent efter jobbet så är den andra där hemma. Vi tittar på så många fina lägenheter och tittar på hur vi hade kunnat renovera den för att de skulle bli precis så som vi hade velat ha det. Vi försöker med hjälp av våra föräldrar komma på ett sätt att få denna drömmen att gå i uppfyllelse och vi har kommit fram till olika förslag men sen är det alltid något som klämmer. Något som jag är väldigt orolig över är att jag gå på vikariat på ett äldreboende fram till 10 januari och efter det vet jag inte vad som händer, kommer jag få förlängt eller vad kommer hända med mig? Dessa tankarna snurrar runt i huvudet på mig flera gånger om dagen och är en ständig oro. Jag håller på att skriva om mitt personliga brev för jag måste börja söka jobb, tyvärr... Jag trivs riktigt bra på mitt jobb och hade velat stanna kvar där men hur ska det gå när mitt mål och min dröm är att flytta tillsammans med min älskade pojkvän? Hur ska jag jobba få in pengar varje månad när jag går på vikariat och inte vet hur det kommer bli sen?

Vi har redan skrivit en lista på vad som måste köpas om vi flyttar och vad vi redan har hemma och som vi har fått i presenter som vi kan ha i lägenheten för att klara oss. Vi har räknat ut ungefär vad vi vill lägga på en lägenhet och ungefär hur mycket vi måste spara undertiden vi bor där för att betala av lån osv. Vi är redo och vill bara flytta tillsammans men tyvärr är världen som den är... En dag kommer vi att bo tillsammans men frågan är när denna dagen kommer att komma och när vår största dröm kommer att bli verklighet?


Här är tre olika bilder som jag tycker väldigt mycket om som inspiration till vårt blivande hem


​Från: roomly.se

Från: nyavallhamratorg.se

Från: lightliving.se

Likes

Comments