Roligheter

Hej! Sen sist har jag hunnit med massa saker som jag tycker är värt att blogga lite om. Idag är det lördag och igår var vi i Sierra Nevada med skolan och åkte skidor. Så underbar miljö och första gången som jag åker skidor utomlands. Jag hade en jätte härlig dag och det var så kul att åka skidor igen (även fast jag nästan gav upp i en backa på slutet). Göteborg har haft sin sportlovsvecka nu och i princip alla mina vänner har levt livet i Valdi. Så denna vecka har varit lite seg eftersom vi har haft en vanlig skolvecka och får sportlovet v. 9, men så kan det vara haha. Mår så bra här nu och bytet av värdfamiljen gjorde mer än vad jag trodde. Inte bara är det en mer familjär miljö utan det är också närmare skolan och så roligt att bo med Marcus och Saga.

Förra fredagen åkte jag Maja, Clara, Eden och Sara till Malaga efter skolan för att kolla second hand butiker och fira mig lite i efterskott. Så mysig dag bara, älskar dom så mycket och fick en hoodie i present där de hade tryckt en bild på alla oss och skrivit "La familia" på baksidan, så fin present!

Vi rekommenderar second hand butiken Flamingos om ni någon gång åker till Malaga!

Lördagen efter var det en Humhum resa inplanerad till en olivodling i Malagas berg, ganska intressant och kul att göra nånting! Vi bjöds även på tre rätters efteråt och sedan åkte vi till en botanisk trädgård i Malaga. Mysig dag helt enkelt och sen på kvällen gick jag och Saga på en hemmafest som en kille på skolan ordnade.

Söndagen gjorde jag inte så mycket, vaknade tidigt och kände att jag nog borde gå till gymmet. Ganska starkt eftersom vi gick på festen kvällen innan haha. Sen pluggade jag förmodligen, åt lunch med värdfamiljen och sen gick jag Saga och Marcus till stranden för att det var så härligt väder.

Skolveckan har rullat på och Igår var vi då i Sierra och åkte skidor, vilket egentligen var det som fick mig att vilja skriva ett blogginlägg. Denna termin har verkligen varit så härlig och jag är tacksam för allt vi får uppleva. Hösten var extremt mycket jobbigare om man jämför eftersom allting var så nytt. Kan inte ens tänka mig den dagen allt detta tar slut, vill aldrig att den ska komma.

Gillar

Kommentarer